home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei Margineanului mituit

Revista presei Margineanului mituit

Share

Bursa: Şeful Vămilor, acuzat de luare de mită “Şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor (ANV), Radu Traian Mărginean, a fost pus, ieri, sub învinuire de către procurorii DNA Oradea, pentru luare de mită, în dosarul traficului de influenţă de la biroul vamal Halmeu.”

foto: StiriRol.ro

fotoinfo: Radu Marginean, uitandu-se spre propriul sau viitor

Gandul: 430.000 pentru şefia unui post vamal. Unde ajung banii “Procurorii DNA susţin că mita din dosarul de la Vama Halmeu – în care au fost arestate trei persoane – a fost cerută “în numele şi pentru un partid politic şi un şef de instituţie””

Puterea: Radu Mărginean, primul pion al grupării PDL Oradea, anchetat de DNA în afacerea vămilor “Cariera lui Mărginean în cadrul vămilor, la Bihor, s-a intersectat timp de trei ani cu cea a lui Vasile Blaga, acesta din urmă contribuind la numirea sa, în 2009, în fruntea ANV. Soţia lui Mărginean este acţionar într-o societate bihoreană cu democrat liberalul Ovidiu Moldovan şi se ocupă cu operaţiuni de vămuire.”

Curentul: Urmează Vama Albiţa! “Fenomenul curăţeniei în vămile devenite de-a lungul anilor fabrici de făcut bani pentru politicieni, instituţii şi partide nu se opreşte la Siret şi Stamora Moraviţa.”

Adevarul: Şpaga, interzisă de şef zece zile: „Nu moare nimeni aşa puţin timp“ “Valentin Bărăgan, coordonatorul poliţiştilor de frontieră de la Naidăş (Caraş-Severin), se interesa când sunt controale în vamă pentru a-şi anunţa subalternii corupţi. Traficul cu ţigări la graniţa dintre România şi Serbia i-a îmbogăţit pe vameşii şi pe poliţiştii de frontieră din vestul ţării. Ei plecau zilnic acasă cu şpăgi de sute de euro.”

EvZ: Averile vameşilor din Banat “Procurorii DNA au reţinut unsprezece lucrători vamali din vestul ţării, de la punctele de trecere a frontierei Moraviţa şi Naidăş. În sarcina lor s-au reţinut infracţiunile de luare de mită în formă continuată şi aderare la un grup infracţional organizat.”

Curierul national: ANAF, şcoală de afaceri, nu poliţie fiscală “Mugur Isărescu: Statul trebuie să renunţe la controalele excesive. Mihai Tănăsescu: Administraţia fiscală trebuie să îşi asume rolul de îndrumător al companiilor”

Financiarul: Roman Abramovici „a saracit” si a parasit primele trei locuri din Topul celor mai bogati rusi “Publicatia rusa „Finans” a intocmit ratingul pe 2011 al milionarilor rusi. Clasamentul va aparea pe piata pe 14 februarie, dar primele informatii au facut deja senzatie. Marea surpriza o constituie iesirea din Top 3 a patronului clubului de fotbal Chelsea, Roman Abra­movici”

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share