Revista presei. Mafia lui Dinel Staicu în Justiţie

Share

Romania libera: Soţia unui judecător care a soluţionat un dosar al lui Staicu a făcut afaceri chiar cu controversatul afacerist. Caracatiţa lui Dinel din lumea justiţiei “Judecătoarele din Bucureşti care l-au scăpat pe Dinel Staicu de condamnarea la şapte ani de închisoare au ajuns ieri la DNA, procurorii începând o anchetă amplă în acest caz. Conexiunile lui Dinel în lumea justiţiei se dovedesc extrem de interesante, cu cât de apropiem mai mult de Craiova”

Wikipedia

EvZ: Strategiile grupării Chiliman “Prima ar fi să plece din partid şi să candideze din postura de independenţi la primăriile sectoarelor 1 şi 2. A doua variantă ar fi să rămână PNL şi să ducă un război de gherillă cu gruparea Antonescu. Asta dacă liderul PNL nu va apela el însuşi la varianta excluderii grupării”

Puterea: Băsescu s-a luat din nou de ziarişti “Preşedintele Traian Băsescu, prezent la învestitura noului ministru al mediului, Attila Korodi, şi-a început discursul acuzându-i pe „preacinstiţii jurnalişti” şi pe „preacinstiţii proprietari” de televiziuni că s-au bucurat de eşecul privatizării Cupru Min. Băsescu le-a recomandat să meargă la Roşia Montană şi la Roşia Poieni ca să vadă situaţia reală, din acest moment, de pe teren”

AdevarulIa de la Băsescu! Ambasadorul Olandei, pus la zidul tăcerii de către preşedintele României “După războiul florilor şi blocajul pe Schengen, o nouă sămânţă de scandal apare în relaţiile dintre România şi Olanda. Ambasadorul trimis de Olanda aşteaptă de peste trei luni să fie primit la Cotroceni”

Gandul: Misiunea lui Băsescu pentru guvern: Roşia Montană, Cupru Min şi gazele de şist. PLUS: “În două săptămâni revizuiţi toate redevenţele” “Preşedintele Traian Băsescu a cerut astăzi guvernului şi noului ministru al Mediului, Attila Korodi, să dea un răspuns rapid investitorilor de la Roşia Montană, Roşia Poieni-Cupru Min şi celor interesaţi de exploatarea gazelor de şist. Motivul: România are nevoie de noi locuri de muncă”

Curentul: Fostul ministru Laszlo Borbely – aviz pozitiv pentru DNA “Primul pas spre ridicarea imunității parlamentare a deputatului Laszlo Borbely, ex-ministrul Mediului și Pădurilor, a fost făcut ieri de Comisia juridică a Camerei Deputaților care a dat aviz favorabil cererii Procurorului General al României de declanșare a procedurilor pentru începerea urmăririi penale a parlamentarului UDMR”

Bursa: Cupru Min “X Files” “Povestea eşuatei privatizări a companiei Cupru Min este departe de a se fi încheiat. Ba chiar începe să semene din ce în ce mai mult cu celebrul serial X Files”

Fin.ro: Invizibilii de la Roman Copper Corp. nu se lasa. Ei vor Cupru Min “Compania care a ratat privatizarea Cupru Min, Roman Copper Corp., sustine ca a acceptat conditiile impuse de statul roman si ca are planuri mari pentru exploatarea de la Rosia Poieni”

Curierul national: Chiriile, la minimul ultimilor cinci ani “Creşterea numărului de oferte a pus presiune în piaţă, în Capitală înregistrându-se scăderi chiar şi de 5%. Sunt posibile noi praguri minime, însă nu se vor înregistra schimbări importante. Preţurile cerute de proprietari pentru apartamentele cu două camere sunt la cel mai mic nivel istoric, de 325 euro pe lună”

Share