Revista presei. Luptă pentru controlul Realitatea TV

Share

Adevarul: Lupte grele pentru controlul postului Realitatea TV. Vîntu ocupă site-ul, Ghiţă rezistă pe TV “Consiliul de Administraţie se va întruni pentru a discuta contractul managerului Sebastian Ghiţă. Conducerea de la Realitatea a decis demiterea lui Cătălin Popa, director editorial la Realitatea TV, şi a Mădălinei Dulamă, redactorul-şef al  postului”

foto: Share to gainConflict Management Skills Critical to Climbing the Corporate Ladder
fotoinfo:”Not all conflicts can be resolved to all involved parties’ satisfaction. But MOST conflicts can be managed. If you choose not to manage effectively when conflict arises by confronting the problem, absenteeism and voluntary turnover can be the result”

Romania libera: De ce se ceartă Ghiţă cu Vântu pe Realitatea Media “Consiliul de Administraţie va discuta şi “implicarea agresivă a Asesoft, prin domnul Sebastian Ghiţă, în strategia editorială şi în grila de programe a postului de televiziune, fapt care a pus în pericol însăşi emisia postului”, potrivit comunicatului, cu referire la scoaterea emisiunii “Ora de Foc” din grila de programe”

EvZ: WikiLeaks: Viaţa intimă a magistraţilor, în dosare secrete “Judecătorul Cristi Danileţ le-a spus diplomaţilor Ambasadei SUA că în arhiva SIPA – fostul serviciu secret al Ministerului Justiţiei (MJ), desfiinţat în 2006 – există note informative despre “relaţiile sexuale ilicite” ale magistraţilor şi fişe medicale ale unor judecătoare care făcuseră avorturi”

Curentul: PE aşteaptă o scrisoare oficială de la autorităţile române în cazul Severin “PE a primit corespondenţă de la autorităţile judiciare austriece şi slovene legat de cazurile europarlamentarilor despre care a relatat „The Sunday Times“, iar „o scrisoare oficială din partea autorităţilor române este aşteptată în cel mai scurt timp“, a anunţat legislativul european”

Bursa: Decizie surpriză a BNR în favoarea creditării “Mai mulţi bani vor fi la dispoziţia băncilor pentru acordarea de credite, după ce Banca Naţională a României a redus, ieri, rata rezervelor minime obligatorii la pasivele în valută, de la 25% la 20%”

Curierul national: Managerii sunt optimişti. Ies companiile din marşarier? “70% din directorii români cred că le vor creşte afacerile în următorii 3 ani. La nivel global şi european, optimismul directorilor executivi este mai rezervat. Şefii de companii spun că au scăpat de scăderi, dar cred că vor reporni încet”

ZF: Posibilitatea privatizării Oltchim a urcat preţul acţiunilor cu 70% în ultima lună şi jumătate “Acţiunile Oltchim Râmicu Vâlcea (OLT), cea mai importantă unitate petrochimică din România, au fost luate cu asalt de investitorii de la Bursă, care au urcat preţul din piaţă al acestor titluri cu circa 70% numai în ultima lună şi jumătate.”

Financiarul: WPP: “Dorim sa ne consolidam afacerea in Romania prin noi achizitii“ “Martin Sorrell, CEO al grupului de comunicare WPP, una dintre cele mai influente personalitati din industria media la nivel mondial, a acordat primul interviu pe piata romaneasca.  Acesta spune ca este optimist in ceea ce priveste piata de publicitate din tara noastra”

Share