home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Lista comunistilor lustrati

Revista presei. Lista comunistilor lustrati

Share

Lista neagra a comunistilor lustrati devine subiect de presa. Adevarul ii pune pe aceasta lista pe Viorel Hrebenciuc, Dan Voiculescu, Mona Musca, Rodica Stanoiu, Ion Iliescu, Ioan Rus sau Vasile Dancu. Huhhh… Felix Motanul lustrat… Cam multi in PSD, nu-i asa?

Repet: e bine ca se intampla (daca se intampla), e rau ca a durat 20 de ani si sunt o multime de oameni care nu au trecut prin purgatoriul lustratiei atunci cand ar fi trebuit. Ar fi folosit la sanatatea societatii romanesti.

Evenimentul Zilei are alta viziune asupra lucrurilor: nimeni nu s-ar simti in pericol, deci avem de-a face defapt cu un fel de lustratie la picior de lemn.

Cine se opune Legii lustratiei? – se intreaba Romania Libera. A, deci nu e nici un picior de lemn prin zona, ii deranjeaza.

Puterea afirma ca exista corupţie în dosarul lui Gregorian Bivolaru. Apropiati si avocati ai gurului au incercat sa cumpere influenta pe langa judecatoarea Daniela Czika, preşedinta completului care judecă unul dintre cele două dosare ale liderului spiritual MISA. Sa ne mai miram?

Pentru a nu ajunge in situatia Greciei, Romania are de facut niste lucruri. Cea mai simpla varianta, dar si cea mai proasta ar fi sa mareasca taxele, sustine Curierul National. Eu cred ca ar fi cel mai bine daca mai marii sistemului financiar-bancar s-ar gandi sa revolutioneze filosofia lumii afacerilor, pentru ca altfel oricum nu cred ca ajungem prea departe.

Ziarul Financiar arata: kazahii nu au bani sa plateasca datoria Petromidia. Si bugetul are nevoie de bani, spune Vladescu. Da, bugetul are nevoie de bani, asa este. Dar bine ar fi fost daca ar fi existat si zicala: “Fereste-te de kazahi cand vor sa-ti dea bani, ca-n spatele lor sunt rusii”.

Si Becali vrea sa vanda Avicola Iasi, care a acumulat datorii de 12 milioane de euro, informeaza Financiarul. Mie mi se pare ca Gigi Becali cam vinde tot si cam are datorii peste tot.

Share