home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista presa(rilor). Nistorescu la Jurnalul (National)

Revista presa(rilor). Nistorescu la Jurnalul (National)

Share

Reporter Virtual a descoperit in Jurnalul National un editorial preluat din Cotidianul.ro, scrijelit de catre fostul jurnalist C. Nistorescu:

Surprize-suprize la Jurnalul National. Nu, nu Andreea Marin Banica, ci Cornel Nistorescu si-a facut loc in ziarul lui Marius Tuca.

Pe prima pagina avem preluat un articol din Cotidianul, chiar cu trimitere la sursa. Cine stie ce se intampla? Pentru mine este un mister. E curios, mai ales ca editorialul e vechi de doua zile.

Voi reactiona pe acest subiect azi, la ora 11:00, trecute fix. Nistorescu a reusit sa ma supere. Tibi a primit si un text bestial, semnat de o anonima pe deplin consemnata, care pare sa se fi intalnit insistent cu arta scrisului, pentru ca pamfleteaza cu eleganta despre madam Buluc (Popa si chiar Magdalena-n timpul liber):

O distinsa mamaie, Magdalena Popa si Buluc,  cu ifose de jurnalista revarsa efluviile de grafisme prin te-miri-unde. Adica nu te miri, ca e in bietul Cotidianul, ce-a mai ramas (ori mai bine zis ce nu a mai ramas) din jurnalul pentru cititori de elita.

Coana mare cu statut de publicist – sprijinit de sotul care e patron de marmacii,  – scrie placinte de texte, citite de cei cu muuult timp liber la dispozitie si cu dispozitie de a citi texte despre nimic. Betia de cuvinte o priveste. Incultura nu.

De accea ar trebui infiintata o rubrica de incultura pentru madama din curtea lui nea’ Cornel. Pare sa geama de cultura, dar nu se documenteaza inainte de a scrie. Ramane geamatul. Desi ar fi fost de bun simt sa stie inainte de  a pleca intr-un spatiu germanofon una dintre regulile de baza ale gramaticii limbii germane, duduia se da importanta.

Cine vrea sa stie cum sa urmeze linkul. Directorul de vânzări NewsIn preia conducerea agenţiei, anunta Petrisor Obae:

Ştefan Toma, director de vânzări al NewsIn, a fost numit director executiv al agenţiei din grupul Realitatea Caţavencu.

De la demisia fostului director Cosmin Popa, la începutul anului, NewsIn a fost condusă, interimar, de Mihnea Vasiliu.

Eu nu stiam sigur daca aceasta agentie de presa mai exista au ba. Acum aflu ca mai exista. Se pune insa intrebarea filosofica: pana cand?

Share