Revista presei. Lagardère dezminte ca negociaza cumpararea Realitatea TV

Share

Curentul„Mimi“ Schwarzenberg, făcut mincinos pe faţă de Lagardere “Vizibil deranjat de aceste dume ale lui „Mimi“, trustul francez a reacţionat prompt, dezminţând visele umede ale acestui personaj. „Suntem prezenţi în România de mult timp – mai ales în piaţa radio, dar nu avem în proiect achiziţionarea unui post TV de ştiri“, se arată în comunicatul Lagardère”

foto: parloar

AdevarulRevoluţia globală, declanşată de un film “Realizatorul documentarelor din seria Zeitgeist caută adepţi pentru a schimba lumea din temelii. Criza economică internaţională a afectat pături largi ale societăţii, oamenii fiind dispuşi să se ralieze unor mişcări ce promit o societate mai bună”

Romania liberaMiza interceptărilor de la Iaşi: O afacere de 200 de milioane de euro “Specialiştii care au montat aparatura de interceptare din birourile vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean Iaşi sunt suspectaţi de scurgeri de informaţii în urma cărora a fost compromisă o anchetă a DNA ce viza trucarea unor licitaţii, în valoare de peste 200 de milioane de euro, spun surse judiciare”

EvZVasile Blaga: Emil Boc m-a învins, nu Traian Băsescu “Vasile Blaga susţine însă că poziţionarea şefului statului a influenţat lupta internă din PDL. “Cât? Nu ştiu. Până la urmă a câştigat Boc””

Fin.roBanii din taxa auto de poluare pot fi recuperati doar in instanta “Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor, a precizat pentru ,,Fin.ro“ ca  toti cei care au achitat taxa respectiva pot cere restituirea acesteia in instanta”

BursaPiaţa OTC, repusă pe tapet “Soarta tranzacţiilor Over-the-Counter (OTC) pe piaţa noastră de capital ar putea să fie tranşată la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor Depozitarului Central, programată la finele acestei luni, ne-a declarat Valentin Ionescu, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti şi preşedinte al Depozitarului”

Curierul nationalA fost Strauss-Kahn contaminat cu HIV? ““Ophelia” locuieşte într-o clădire pentru adulţi seropozitivi. Fostul şef al FMI este deţinut în regim special antisuicid. Celula este verificată la fiecare 15 – 30 de minute. Oficialul poartă pantofi fără şireturi”

PutereaÎn 2014, Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare vine în România “Marea Lojă Naţională din România şi Marea Lojă a Rusiei şi-au depus candidatura pentru organizarea  celei de-a XIII-a Reuniuni a Conferinţei Mondiale”

Share