Dragomir neaga ca vrea sa cumpere GSPTV

Share

Dupa ce sefii Ligii de fotbal, in frunte cu Drumitru Dragomir, au aprobat achizitionarea sau infiintarea unui post de televiziune care sa transmita toate meciurile Ligii dupa sistemul pay-per-view, s-a zis ca asa va aparea Liga TV, sau LPFTV, insa acum o alta stire bulverseaza piata media.

foto: SportVox

Au aparut informatii ca Mitica Dragomir ar dori sa cumpere GSPTV de la Dan Voiculescu, post care se afla aproape de faliment.

O declarație a lui Mitică Dragomir despre cumpărarea unui post TV lasă câteva indicii despre numele canalului.

“Azi (n.r. miercuri) vine o doamnă care conduce o televiziune ca să discutăm preluarea acesteia de către Ligă! Probabil că ne vom și înțelege“

, a spus Dumitru Dragomir, președintele LPF. Este vorba despre GSPTV, reprezentată de Sabina Petre?, s-au intrebat, rapid, jurnalistii de investigatie.

Cumpără Liga Profesionistă de Fotbal GSP TV? Sabina Petre, Antena Grup: “Nu confirm, dar nici nu infirm” (Pagina de media)

Contactată de acestia, Sabina Petre a declarat:

“Luăm în calcul orice variantă, ne dorim tot ce e mai bun pentru GSPTV. Nu confirm informația, dar nici nu o infirm. În momentul acesta, nu pot să vă dau mai multe detalii.

Oricum, în următoarele zile se va stabili ce și cum. Aceste discuții vor fi și în funcție de programul Ligii Profesioniste de Fotbal. GSP TV este copilul nostru la care ținem foarte mult, iar tocmai pentru că ținem mult la el luăm în calcul orice variantă.”

Cu toate astea, dupa ce a aparut acesta informatie in media, Dumitru Dragomir a tinut s-o nege. Intrebat de reporterii Agentia.org despre aceasta varianta, seful Ligii a declarat:

“Nu este vorba despre GSPTV. A fost si aceasta varianta in calcul la un moment dat, dar nu e vorba despre asta, o sa vedeti in zilele urmatoare, dupa ce Liga va achizitiona o televiziune despre ce este vorba”

Share