home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Kovesi – nu exista interventie politica

Revista presei. Kovesi – nu exista interventie politica

Share

Curentul: Kovesi: Procurorii nu au scris in niciun document ca banii au fost dati unui partid “Procurorul general Laura Codruta Kovesi sustine ca afirmatia potrivit careia o parte din mita in cazul de la Vama Halmeu ajungea la un partid a fost facuta de un inculpat in dosar, si nu de procurori, declaratia fiind citata in incheierea instantei”

foto: Romania libera

Romania libera: Cât a pierdut România din contrabanda cu ţigări “Rapturile de la frontieră din ultima săptămână sunt spectaculoase ca număr de persoane arestate, dar nesemnificative faţă de fenomenul contrabandei din România. Producătorii de ţigări, care ar fi trebuit să se bucure că vor vinde mai mult, sunt dezamăgiţi sau chiar îngrijoraţi”

Puterea: După episodul ”Mihaela, dragostea mea”. Planurile lui Mircea Geoană pentru următorul cincinal “Preşedintele Senatului vrea să devină numărul unu în stat pentru un mandat de cinci ani şi nu doar pentru o perioadă de interimat”

Financiarul: Dacia, Nokia, ArcelorMittal si Petrom, printre cei mai mari exportatori romani in 2010 “In 2010, 72,1% din exporturile si 72,4% din importurile companiilor romanesti au fost directionate inspre/ dinspre tarile Uniunii Europene, dar au aparut primele semne de crestere a exporturilor catre tari terte, mai putin afectate de criza (crestere a exporturilor de 38,7%, mult peste media valorilor inregistrate in Uniunea Europeana: 24,4%)”

Bursa: Volum în creştere pe piaţa spot de electricitate “Volumul tranzacţiilor cu energie electrică pe piaţa spot de energie PZU, administrată de OPCOM, crescut cu 8% în ianuarie 2011 faţă de luna ianuarie 2010. Tranzacţiile totale au evoluat de la 782.036,909 MWh anul trecut, la 846.023,191 MWh în ianuarie 2011, respectiv în valori medii orare de la 1.051,125 MWh/h la 1.137,128 MWh/h.”

Curierul national: Medicamentele compensate sunt tot mai puţine “Guvernul va revizui lista medicamentelor compensate sau eliberate gratuit, pentru a diminua numărul acestora şi va reduce paturile din spitale cu 5.700”

Adevarul: Obama către egipteni: Suntem gata să dăm orice ajutor pentru o tranziţie credibilă spre democraţie “”SUA vor continua să fie un partener credibil pentru Egipt, suntem gata să dăm orice ajutor pentru o tranziţie credibilă spre democratie. Egiptenii ne-au dat o lecţie. Au câştigat democraţia în mod paşnic”, a declarat Obama”

EvZ: Cele 18 zile care au dus la demisia lui Hosni Mubarak. Filmul evenimentelor “Până la demisia de astăzi a preşedintelui Hosni Mubarak, Egiptul a trecut prin 18 zile de proteste, violenţe fără precedent, negocieri aprinse ori promisiuni fără aşteptări. 300 de oameni şi-au pierdut viaţa şi mii au fost răniţi în cele aproape trei săptămâni în care egiptenii i-au cerut în stradă liderului de la Cairo să renunţe le putere după 30 de ani în fruntea ţării. Iată cronologia evenimentelor din ultimele zile.”

Share