Revista presei. Judecătoarea indulgentă a lui Sorin Alexandrescu

Share

Adevărul:  “Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena TV Group, a părăsit joi seară arestul Poliţiei Capitalei. Asta după ce completul de trei judecători al Tribunalului Bucureşti a decis, joi după-amiază, să înlocuiască măsura arestării preventive dictate împotriva acestuia de Judecătoria Sectorului 1 cu interdicţia de a părăsi ţara”

EvZ: Unicameralul, respins. USL ignoră referendumul din 2009 “Comisia constituantă condusă de Crin Antonescu a votat împotriva propunerii de introducere a unui Parlament unicameral. Și dorința electoratului de a avea maximum 300 de aleși a fost ignorată

Curentul: Interceptările telefonice, motiv de zâzanie între Ponta și Crin “Liderii USL au avut ieri de nevoie de o consfătuire separată pentru a se pune de acord despre modalitatea în care ar putea fi efectuate interceptările telefonice și de corespondență în România și despre cum să fie stipulate aceste lucruri tocmai în Constituție”

Cronica română: Votul prin corespondenţă nu se va regăsi în noua Constituţie “Comisia de revizuire a Constituţiei a respins, joi, varianta introducerii noţiunii votului prin corespondenţă în legea fundamentală, propusă de către deputatul PNL Alina Gorghiu, sub considerentul că această măsură poate fi luată şi pe actuala formulă constituţională”

Bursa: Tatăl Sibex-ului, Teodor Ancuţa, îi prevede moartea “Reporter: Ce părere aveţi de convocarea AGA pentru desfiinţarea Depozitarului Central în vederea participării grupului Sibex la înfiinţarea contrapărţii centrale locale? Teodor Ancuţa: Dacă veţi reciti ziarul BURSA din 16.05.2012, am declarat că zilele depozitarului Sibex sunt numărate”

Curierul naţional: Pesimismul românilor bate noi recorduri “Doar 3% dintre români doresc să cumpere o locuinţă, iar 6% o maşină. Două treimi dintre români cred că economia nu merge bine şi numai 12% afirmă că trăiesc mai bine decât în aprilie 2012. 8 din 10 persoane consideră că vremurile pe care le trăim sunt nefavorabile economisirii, intenţia de achiziţie a unor bunuri de folosinţă îndelungată fiind foarte scăzută”

Gândul: Vladimir Putin şi soţia şi-au anunţat divorţul la televizor: “Uniunea noastră s-a încheiat” “Liudmila Putina a fost văzută rar în public în ultimele luni, lăsând loc speculaţiilor privind căsnicia cu preşedintele ţării. «Este o decizie comună», a confirmat Vladimir Putin. Ultima dată când cuplul prezidenţial a fost văzut împreună în public anul trecut, în 7 mai 2012, cu ocazia inaugurării celui de-al treilea mandat al lui Putin”

Puterea: Liderii lumii sunt în Marea Britanie “Prima reuniune a Grupului Bilderberg la care s-au deschis uşile a început. Până duminică, mii de militanţi, activişti, jurnalişti şi fotografi urmăresc evenimentul, în condiţiile în care a fost instalat un birou de presă. Întâlnirea are loc la Hotelul Grove din Watford, Marea Britanie. Participanţii, 138 anul acesta, sunt reprezentanţi ai elitelor mondiale din politică, finanţe, economie, mediul academic, dar şi jurnalişti de prestigiu, provenind din 21 de ţări din Europa, Statele Unite şi Canada”

Share