home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Joc lamentabil, betivi exclusi din Nationala

Revista presei. Joc lamentabil, betivi exclusi din Nationala

Share

EvZ: San Marino – România 0-1. Tricolorii s-au chinuit cu cea mai slabă naţională din lume “Echipa naţională de fotbal a României a câştigat, cu scorul de 1-0, partida de pregătire cu minuscula reprezentativă din San Marino, formaţia cel mai slab clasată din lume. Singurul gol al unui meci dezamăgitor pentru tricolori a fost marcat de Ovidiu Herea, în minutul 72 al partidei”

Rompres Foto, Paul Buciuta via mocioi
Victor Piturca, in timpul meciului amical galactic San Marino – Romania: “Ce caut eu in viata mea?”

Gandul: Piţurcă: Pentru moment, Mutu şi Tamaş sunt exclusi definitiv de la echipa naţională “”S-a întâmplat un eveniment mai neplăcut. Cei doi au părăsit cantonamentul luni seară, unde au fost, ce au făcut e mai puţin important, însă decizia este în momentul de faţă că nu vor mai fi convocaţi la echipa naţională. Sunt eliminaţi definitiv de la echipa naţională””

Puterea: Beţii la Naţională! “Adi Mutu şi Gabi Tamaş nu se dezmint. Dacă pe vremea lui Răzvan Lucescu şi a lui Anghel Iordănescu îşi permiteau să facă ce vor în cantonamentul naţionalei, odată cu venirea lui Piţurcă pe banca tehnică se părea că aventurile celor doi vor lua sfârşit”

Adevarul: Şefa asigurărilor, plan diabolic împotriva sinistraţilor “Preşedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CAS), Angela Toncescu, a încălcat grosolan legea, emiţând un ordin prin care umflă conturile asiguratorilor care se bucură de obligativitatea poliţelor pentru case”

Curentul: Falsul în acte publice al preşedintelui CJ Vaslui, Vasile Mihalachi, a fost dovedit. Îl secondează şeful Poliţiei Negreşti “Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Vasile Mihalachi, supranumit şi baronul falsurilor din documentele oficiale, a fost prins cu ocaua mică de funcţionarii primăriei oraşului Negreşti în timp ce înşela fiscul şi se sustrăgea, în direct, de la plata impozitelor datorate bugetului de stat”

Fin.ro: Apple stopeaza vanzarile de tablet PC-uri Samsung in UE “Apple a obtinut intr-o instanta din Germania o victorie importanta in lupta cu rivalul Samsung, tribunalul interzicand temporar companiei sud-coreene sa vanda tabletele Galaxy in Uniunea Europeana, cu exceptia Olandei”

Bursa: Bursa de la Bucureşti, la remorca SUA “Bursa de la Bucureşti a închis, ieri, cu o creştere de 3,2%, mai recuperând din scăderile consemnate în şedinţele trecute, dar încă departe de preţurile de acum o săptămână”

ZF: Temerile investitorilor lovesc din nou. Bursele europene şi americane au avut încă o zi neagră “Bursele europene au căzut puternic la finalul şedinţei de tranzacţionare de ieri, ca urmare a semnalelor privind posibila retrogradare a ratingului de ţară al Franţei”

Curierul national: Cine dă note de bună purtare statelor lumii? “Şocul diminuării ratingului SUA de către S&P readuce întrebările privind agenţiile ce monopolizează domeniul”

Romania libera: Povestea virusului care a îngenucheat Iranul “Mossad-ul, agenţia de spionaj a Israelului, a atacat programul nuclear Iranian cu un virus computerizat foarte sofisticat, numit Stuxnet”

Share