home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Incepe criza statelor

Revista presei. Incepe criza statelor

Share

Criza economica aproape s-a terminat. Incepe criza statelor, sustine Financiarul. Este vorba despre o analiza semnata Ioana Speteanu & Simona Haiduc, prima fiind unul dintre cei mai buni jurnalisti ce integreaza politica interna, externele si economia.

Iar daca Ioana sustine ca, la capitolul “criza a statelor”, dupa Grecia, ar putea cadea economiile Portugaliei, Spaniei, Irlandei si Italiei, atunci inseamna ca avem o problema.

Guşă şi cu Şandru umblă la Moscova să comisioneze Tezaurul României, sustine Curentul, explicand si ca intentiile lor s-ar fi soldat cu un esec, in momentul cand autoritatile ruse si-au dat seama ca Lavinia si Cozmin sunt niste simpli vanatori de comision.

Despre meciul politic in trei dintre Rusia, Republica Moldova si Romania asupra statului artificial creat de sovietici la granita de est a tarii noastre scrie Romania Libera, recapituland datele acestui conflict, despre care presa romana a scris pe larg.

Eu cred ca lucrul important pe care trebuie sa-l intelegem deocamdata este ca Rusia e mai agresiva decat oricand dupa 1990 pe acest subiect si nu va ezita sa foloseasca toata metodele pentru a-si atinge scopurile pe termen mediu si lung.

Adevarul a descoperit ca arbitrul Marius Martis, arestat de DNA pentru complicitate in scandalul Penescu, detine o casa de un milion de euro.

La banii acestia si la cat castiga ca arbitru dupa un meci, probabil ca ar fi trebuit sa arbitreze non-stop, zilnic, timp de 100 de ani, ca sa castige tot acest banet “la vedere”.

In acest timp mai trebuia sa si manance… Eh, cum stam?

Curierul National scrie despre “Shanghai 2010, succesul de la capătul a 8 ani de pregătiri“. Asa s-au construit si piramidele (ma refer la cele inclinate)! Problema este ca nu cred ca, din celulele lor cu gratii, detinutii politici din China, cam multi la numar, vad ceva din amestecul de fantani arteziene, stroboscoape si artificii.

Singura pesedistă de la guvernare, Ioana Timofte, pleacă spre partidul lui Oprea, anunta Puterea: “Ioana Timofte este nepoata fostului şef al SRI şi, până acum o zi, era singurul membru al PSD aflat la guvernare: consilier în MApN şi director adjunct al Colegiului Naţional de Apărare”.

Share