home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Inca o stenograma. Chirieac despre Gandul

Revista presei. Inca o stenograma. Chirieac despre Gandul

Share

Curentul: Bogdan Chirieac despre colegii de la „Gândul“: Dă-i în p…a mea“.

FOTO: Evenimentul zilei

Chirieac: Mamă! La ce oră aveţi CSAT?
Şereş: La trei.
Chirieac: De la trei la cât?
Şereş: La cât o da Domnu’. Ha, ha, ha, nu ştiu!
Chirieac: Bine, îţi ţin pumnii şi vedem ce facem.
Şereş: Stai liniştit că nu…
Chirieac: Dă-i în p…a mea, astea-s pentru proşti. O să vorbesc eu cu prietena ta, Serinela (n.r. Serinela Spătărelu – fost şef departament economic ziarul «Gândul»)
Şereş: Nu băi, dar spune-le, băi, dacă e le spun eu pe viu grai. D-aia l-am schimbat pe ăla de la Romgaz. Eu l-am pus cu mâna mea, eu l-am schimbat cu mâna mea după doi ani.”

Evenimentul zilei: Ghiţă: “La Realitatea, peste eticheta Vîntu lipim alta”. “Într-un interviu acordat pentru “Evenimentul zilei”, noul boss de la Realitatea TV anunţă cum va transforma instituţia media în care mogulul Sorin Ovidiu Vîntu a rămas doar acţionar-spectator.”

Romania libera: Moldova învaţă „mersul pe sârma” axei Moscova – Bruxelles. “Pentru a putea forma o majoritate în Parlamentul de la Chişinău, partidele vor trebui să se coalizeze. Coaliţia cea mai evidentă – după rezultate exit poll-urilor – este cea dintre PDLM, partidul actualului premier moldovean şi PL, partidul preşedintelui republicii, Mihai Ghimpu, şi PDM – care împreună formează Alianţa pentru Integrare Europeană.”

Bursa: Intermediarul vânzării acţiunilor “Petrom”, cunoscut în ianuarie. “Selectarea intermediarului care se va ocupa de vânzarea pe Bursa de la Bucureşti a unui pachet minoritar de 9,84% din acţiunile deţinute de stat la “OMV Petrom” va fi finalizată în ianuarie”

Financiarul: Executivul prognozeaza un curs de 4,21 lei/euro pentru 2011. “Guvernul estimeaza pentru acest an un curs mediu de 4,24 lei pentru un euro, iar pentru 2011, indica un nivel mediu de 4,21 lei pentru moneda europeana, potrivit proiectului de buget pentru anul viitor.”

Ziarul financiar: Patru malluri din Bucureşti valorează peste un miliard de euro. “Patru dintre proiectele comerciale dominante din Bucureşti – AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Unirea Shopping Center şi Bucureşti Mall – pot fi evaluate la peste un miliard de euro, ţinând cont de veniturile generate din chirii şi randamentele la care consultanţii apreciază că ar putea fi realizate tranzacţii cu aceste centre comerciale.”

Curierul national: Afaceri de miliarde de euro cu semnătura electronică. “CNIPMMR: Doar trei societăţi au îndeplinit condiţiile pentru a elibera semnătură electronică, de unde apar şi tarifele exagerate. În România costul unei semnături este de 54 euro/an, în timp ce în Slovacia este de 8 euro/an. Nicolescu: Vă daţi seama câţi bani fac cele 3 societăţi, având în vedere că în România activează circa 600.000 de firme”

Gandul: Romania in Cablegate – Dosarele secrete ale SUA publicate de Wikileaks – 775 de telegrame secrete trimise de la Bucuresti. “Din cele 250.000 de mesaje secrete schimbate la diferite nivele ale diplomaţiei americane 775 provin de la ambasada SUA din Bucuresti. Conţinutul lor nu este încă public.”

Adevarul: Wikileaks: SUA spionează ONU şi arabii vor bombardarea Iranului. “Site-ul Wikileaks revine în atenţia presei internaţionale după ce a publicat o serie de documente strict secrete ale Departamentului de Stat din SUA.”

Citeşte şi
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Share