home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Dan Sova ar fi luat bani ilegal pe filiera PSD

Revista presei. Dan Sova ar fi luat bani ilegal pe filiera PSD

Share

AdevarulDan Şova, un altfel de băiat deştept al energiei “Agenţia Naţională de Administrare Fiscală acuză Casa de avocatură „Şova&Asociaţii“ că ar fi obţinut contracte ilegale de la stat, în valoare de peste un milion de euro”

olt-news

EvZCăpuşa socialistă a supt 1 milion de euro de la stat “Controlul efectuat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) la complexurile energetice Turceni şi Rovinari a demonstrat că firma de avocatură condusă de senatorul Dan Şova, din care a făcut parte şi Victor Ponta ca “senior partner”, a încasat ilegal 4,4 milioane de lei”

BursaTV Rea “Lazescu a pierdut dublu fata de cat pierdea Sassu
Unii spun că trebuie schimbată legea, alţii spun că, nu, trebuie schimbat managementul, dar toţi sunt de acord că vremurile sunt aspre”

GandulOprescu a deschis traficul auto pe Pasajul Basarab: “Bag mâna în foc că e sigur. Sunt primarul bestial care face totul legal” “Întrebat cum comentează declaraţiile reprezentanţilor Inspectoratului de Stat în Construcţii care au spus că pasajul nu poate fi pus în funcţiune pentru că nu s-a făcut recepţia finală, Oprescu spune “Ia să-i văd cum mă amendează. Să pună mâna pe lege şi să mai citească”. În legătură cu campania PDL care a distribuit fluturaşi în care scrie că Băsescu a început proiectul, Oprescu spune: “Nu am ce comenta măgăriile politice. Ăştia trăiesc interplanetar. Eu am restabilit adevărul istoric. Aţi văzut plăcuţa”.”

PutereaPaza scumpă râde de criza rea. Marian Oprişan plăteşte BGS cu 700.000 de euro pentru paza Consiliului Judeţean Vrancea “Tansformarea Corpului Gardienilor Publici în Poliţia Comunitară şi, ulterior, în Poliţie Locală, aflată în subordinea primarilor, face ca anumite instituţii publice să apeleze la serviciile unor firme de pază private pentru a asigura protecţia clădirilor statului”

Romania liberaTaxă auto şi pentru maşinile de ocazie autohtone “Ministerul Mediului a stabilit noi valori ale taxei auto, aplicabilă de această dată şi autovehiculelor autohtone pentru care nu s-a mai plătit anterior taxa. Restituirea parţială a taxei deja încasate, dar şi intrarea în vigoare a noii taxe aşteaptă girul Parlamentului”

Curierul nationalCifrul din spatele scumpirii pătrunjelului “Banca Naţională persistă în a nega faptul că explozia preţurilor este determinată în primul rând de cantitatea prea mare de bani de pe piaţă. În condiţiile în care nu au reuşit să tranşeze un război al argumentelor, oficialii BNR încearcă să omoare dezbaterea prin utilizarea unui limbaj matematic. Prof. Cristian Păun: Nu fac decât să aducă mai multă ceaţă savantă”

Fin.roCu doar trei ani inainte de adoptarea euro BNR inaspreste creditarea in valuta “Banca Nationala a finalizat proiectul de regulament destinat limitarii creditului in valuta pentru romanii cu venituri in lei.  In perioada boomului economic, 2005-2008, bancile au gasit nenumarate metode de a ocoli masurile prudentiale ale BNR”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share