home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Crin Antenescu si Ponta, cuplu comic

Revista presei. Crin Antenescu si Ponta, cuplu comic

Share

Adevarul: Traian Băsescu: “Crin Antenescu … pardon, Antonescu şi Ponta sunt un cuplu comic” “Preşedintele Traian Băsescu, invitat la Ediţie Specială, la postul public de televiziune, a vorbit despre cazul deputatului Dan Păsat, descinderile din vămi şi alte subiecte de actualitate.”

foto: Remember Today

Gandul: Băsescu le dă noi porecle “matrioştilor” opoziţiei: “Ponta şi Antenescu, pardon Antonescu”, cuplu comic, la fel ca şi ideologul lor, Felix “După ce, într-o emisiune precedentă la postul public de televiziune, îl numise pe Crin Antonescu “Porumbacu”, sugerând că acesta ar fi fost numele său de cod de la Securitate, Băsescu l-a ironizat din nou pe liderul liberal, pe care l-a poreclit “Antenescu” (după alianţa cu şeful Antenelor, Dan Voiculescu)”

Puterea: Trio Voiculescu-Geoană-Antonescu sapă la temelia lui Ponta. Luptă pentru supremaţie în Uniunea Social-Liberală “Trei zile a durat dragostea în Uniunea Social-Liberală, după care au ieşit la iveală tensiunile acumulate de-a lungul timpului între Victor Ponta şi Dan Voiculescu.”

Romania libera: A dat 400.000 € ca să ajungă şef de vamă. Ce profit a scos? “Operaţiunile anticorupţie desfăşurate ieri la vămile din vest scot la iveală sumele colosale care se strângeau din şpăgile plătite de traficanţi. Numai într-o tură sumele strânse de vameşi şi poliţiştii de frontieră erau între 5.000 şi 25.000 euro.”

EvZ: Corupţia din vămi: nici o condamnare, mult show la TV “Chiar dacă ofensiva procurorilor anticorupţie asupra frontierelor a început înainte de integrarea în UE, marile dosare în care au fost acuzaţi vameşi nu şi-au găsit încă finalitatea în instanţe.”

Curierul national: Cum a ajuns contrabanda cu ţigări o mega afacere “Taxarea exagerată face ca din preţul de 11 lei a unui pachet, 9 lei să fie accize şi TVA. Contrabandiştii îşi riscă libertatea pentru că fac profituri uriaşe, în timp ce statul a pierdut anul trecut 700-800 mil. euro. O marcă cunoscută se ia din Moldova cu 1,87 lei, se vinde cu 7,4 lei pe piaţa neagră, iar la magazin costă 10,6 lei”

Bursa: Valer Marian: “Urmează descinderi în judeţele Satu Mare şi Maramureş” “Vămile vizate: Sighet, Halmeu, Petea, Borş şi Episcopia Bihorului. Senatorul susţine că reţelele cercetate pentru contrabanda cu ţigări încep să se reprofileze pe traficul de droguri. Controalele de ieri de la graniţa cu Serbia ar fi trebuit însoţite de acţiuni similare la graniţa cu Ungaria. Şeful Vămilor, urmărit penal?”

Curentul: Franks: FMI mizează pe reluarea creşterii economice în 2011 “FMI mizează pe reluarea creşterii economice în acest an, deşi nu exclude în totalitate posibilitatea ca România să rămână în recesiune pentru al treilea an consecutiv, însă şansele pentru un astfel de scenariu sunt de sub 10%, a declarat şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks”

Financiarul: Cele 3 motive care au tinut Romania in recesiune, in viziunea lui Jeffrey Franks “Criza din regiune, dezechilibrele si structura economiei au determinat contractia economiei”

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share