home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Conspiratia din spatele crizei?

Revista presei. Conspiratia din spatele crizei?

Share

EvZ: Criza financiară, generată de o mare conspiraţie mondială? “Deşi, aparent, lumea întreagă suferă, în spatele acestui spectacol există o serie de inteligenţe malefice care nu fac altceva decât să îşi umfle conturile pe seama necazurilor celorlalţi. Mai precis, criza datoriilor suverane nu ar fi decât o inginerie a marilor corporaţii financiare. Asta susţine analistul economic Max Keiser care are o teorie care a pus pe gânduri mulţi dintre analiştii financiari”

usahitman

Adevarul: Noua criză loveşte Europa din toate părţile “Economia Uniunii Europene a avut în intervalul aprilie-iunie cea mai slabă evoluţie trimestrială din ultimii doi ani, alimentând speculaţiile privind o nouă criză”

Curierul national: Ce urme va lăsa noul val al crizei? “A devenit evident că noile turbulenţe economice mondiale nu vor ocoli ţara noastră. România ar putea reintra în recesiune, iar efectele vor fi mai dure decât până acum. Reducerea consumului, finanţarea şi şomajul vor fi doar câteva din problemele companiilor şi autorităţilor”

ZF: Top 3 restaurante ca încasări: McDonald’s Dristor, Caru’ cu Bere şi restaurantul Ikea “Restaurantul McDonald’s din Dristor conduce în topul restaurantelor cu cele mai mari încasări din Bucureşti, având vânzări de 4-5 mil. euro pe an, arată o analiză a ZF. Acesta este urmat în top de Caru’ cu Bere şi restaurantul Ikea, amândouă cu vânzări apropiate celor ale McDonald’s Dristor şi de circa cinci ori mai mari decât cele ale unui restaurant obişnuit.”

Curentul: „Faraonul“ Sawiris – sponsor mascat pentru campania electorală a lui Radu Mazăre “Radu Mazăre, primarul PSD al municipiului Constanţa, a găsit o acoperire pe cât de exotică, pe atât de hilară pentru banii negri folosiţi în campania electorală de anul viitor”

Gandul: Zidul de la Târgovişte, unde a fost împuşcat Ceauşescu, obiectiv turistic. Cum arată “Circuitul Rosu” pe care Elena Udrea vrea să-l pună la dispoziţia turiştilor chinezi “Elena Udrea, ministrul Turismului, a anunţat marţi seara că instituţia sa pregăteşte două oferteturistice pentru a atrage potenţialii vizitatori din străinătate. Primul va fi “un circuit Dracula”, al doilea va fi “un circuit roşu””

Puterea: Microsoft lansează o ediție test a Windows 8 “«Am muncit din greu pentru a proiecta şi construi Windows 8, aşa că ne dorim să începem un dialog deschis cu cei care sunt interesaţi să testeze versiunea pre-realease în următoarele luni», susţin oficialii Microsoft”

Share