home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Colgate Total, pasta de dinti hormonala

Revista presei. Colgate Total, pasta de dinti hormonala

Share

Romania libera: Ingredientul controversat din pasta de dinţi Colgate “Un produs antibacterian numit triclosan, aflat şi în pasta de dinţi Colgate Total, ar putea crea rezistenţă la antibiotice şi dezechilibre hormonale”

tooth-whitening-blog

EvZ: Afaceri nesimțite cu locuințe ANL. Cum s-a pricopsit deputatul Cristian Rizea cu 100.000 de euro “Rizea e cercetat de ANAF şi ANI pentru că averea deţinută e de aproape 400.000 de euro, faţă de numai 70.000 de euro pomeniţi în declaraţia de avere. Iar DNA îl cercetează pentru deturnarea a 1,1 milioane de euro din fonduri europene”

Curentul: Lăzăroiu: E nevoie de un „cap limpede“ care să coordoneze absorbţia fondurilor europene “Aplecarea politicianului spre banii care pot fi manipulaţi mai uşor, super-birocratizarea, lipsa unei monitorizări şi a unei strategii coerente pentru absorbţia fondurilor structurale sunt, în opinia ministrului Muncii, Sebastian Lăzăroiu, principalele cauze ale gradului mic de absorbţie a fondurilor structurale”

Gandul: Programul „Prima casa 4“ a franat brusc: numarul solicitantilor s-a redus cu 26,4% in 2011 “Prin ultima varianta a programului  au fost acordate 4.170 de garantii, aproximativ 1.319 pe luna, in valoare totala de 160 mil. euro. Anul trecut, media beneficiarilor de credite cu garantie de stat a fost de 1.918/luna”

Adevarul: Gazprom are o nouă metodă de a ne scumpi gazele “Noua formulă a preţului gazelor va ţine cont de cerere şi ofertă, ceea ce va însemna un preţ mai mare pentru Uniunea Europeană, unde consumul este în creştere”

Curierul national: Propunerile franco-germane nu aduc soluţii imediate crizei datoriilor “Cele mai multe dintre măsurile propuse au efecte pe termene medii sau lungi”

Bursa: (editorial de Florian Goldstein) Guvernul Europei, sau… Ce-i de făcut? (sau nevoia de actualizare a dictionarului) “Merkel şi Sarkozy n-au precizat ce înţeleg ei prin “adevărat guvern economic european”, declarând doar că vor ca astfel să poată fi coordonate şi controlate deficitele bugetare ale statelor UE”

Share