Revista presei. Codul Muncii, la modificat

Share

CurentulComisia Europeană cere modificarea noului Cod al Muncii până în toamnă “Comisia Europeană a obligat Guvernul să suplimenteze cu o lună perioada în care angajaţii care lucrează peste durata normală a timpului de muncă beneficiază de ore libere, de la 60 de zile la 90 de zile calendaristice, şi să extindă cazurile în care pot fi încheiate contracte de muncă pe durată determinată.”

foto: robonix

AdevarulVictorie cu miros de petrol la Eurovision “Ell şi Nikki, reprezentanţii Azerbaidjanului, au câştigat finala desfăşurată sâmbătă seară, la Düsseldorf. Ţara ex-sovietică bogată în petrol participă doar din 2008 în concurs, dar cu o ţintă clară: trofeul”

BursaBoc – presedintele partidului presedintelui Profeţia autoreflexivă Cristian Parvulescu – “De aproape o jumătate de secol, de când LaPalombara şi Weiner au stabilit condiţiile definirii politologice a partidelor politice, principalul criteriu al diferenţierii între acestea şi grupurile de susţinere a unui “ministeriabil” (fie el preşedinte, prim ministru, ministru ori “baron”) este “despărţirea” de liderul fondator, altfel spus capacitatea de a se transforma din organizaţii de “pradă” în instituţii stabile. Nu aces­ta pare să fie cazul PDL”

EvZSebastian Lăzăroiu: “Raţiunea ar trebui să-l îndemne pe Boc să lase locul unui tehnocrat” “În cârca unui astfel de şef de guvern, descris de Lăzăroiu drept un tip “fără mamă, fără tată”, va cădea următoarea sarcină a reformei statului: restructurarea regiilor, parazitate de clientela politică a partidelor”

PutereaFaţa nevăzută a Congresului PDL. Cristian Boureau: ”S-a furat mai rău ca la PSD”Să vină şampania!”, s-a auzit pe culoarul ce ducea spre biroul preşedintei Camerei Deputaţilor. Roberta Anastase a găzduit prima chermeză dată după victoria obţinută la Congres de echipa lui Emil Boc”

Curierul nationalChiar am ieşit din recesiune? “Potrivit INS, Produsul Intern Brut a crescut în primul trimestru cu 0,6% faţă de T4 2010. Chidesciuc, ING: Nu putem spune acum că am ieşit din recesiune, ar fi eronat şi prematur să afirmăm acest lucru. Vasilescu, BNR: Economia mai are de tras la carul restructurării, trebuie conturat noul model de creştere economică”

Fin.roOrange Romania va investi 110 mil. euro pentru modernizarea retelei si imbunatatirea serviciilor “France Telecom are in plan investitii intre 500 si 600 de milioane de euro in dezvoltarea subsidiarei din Roma­nia, pana in 2015”

Share