home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Cazul Nicolescu. Sistemul ticalosit reactioneaza

Revista presei. Cazul Nicolescu. Sistemul ticalosit reactioneaza

Share

Curentul: Manipulări şi diversiuni în apărarea lui Nicolescu – don Corleone de Argeş “Arestat ieri de procurorii DNA, Nicolescu a fost transformat, printr-o strategie de imagine gândită din timp, în victimă a odiosului dictator Băsescu, cel care îi persecută şi pe inocentul Sorin Ovidiu Vîntu, şi pe ceilalţi heruvimi ai regimului Iliescu.”

foto: Gandul

info: Din cand in cand, dupa ce da impresia, pentru perioade cosmetizatoare mai lungi sau mai scurte de timp, ca s-a modernizat, prin porii PSD iese din nou, ca un comedon rosu, mare, infectat, Ion Ilici Iliescu

EvZ: Cazul Nicolescu. Ponta: Facem şedinţa PSD în faţa DNA. Năstase: Dacă nu reacţionăm suntem un partid mămăligă “Liderii PSD, în frunte cu Victor Ponta, fac zid în jurul şefului CJ Argeş, Constantin Nicolescu. “Probabil că luni şedinţa noastră de conducere şi grupurile parlamentare le vom face în faţă la DNA, a comentat şeful social-democraţilor. “E o măsură abuzivă”, a sărit şi Ion Iliescu.”

Gandul: Vanghelie – Vor mai fi arestaţi încă doi, încă patru! Vanghelie: “După 20 de ani ăsta e stat de drept? Astea sunt metode staliniste, să ne sperie pe toţi să nu mai ieşim din casă. Trebuie să tăcem toţi din gură? E posibil să vină peste noi acasă cu mascaţii cu cagulele… Ce se întâmplă dacă se va dovedi că Constantin Nicolescu e nevinovat? Se vorbeşte că vor mai fi arestaţi încă doi, încă patru”

Puterea: Băsescu nu renunţă la fumat. Preşedintele Obama n-a mai fost văzut cu ţigara în gură de nouă luni “Preşedintele-jucător rămâne şi preşedinte-fumător. Declaraţiile sale din, trecut cum că e cazul să renunţe la ţigări, par acum doar nişte cuvinte rostite sub impulsul momentului”

Adevarul: Oligarhul cu dublă identitate, Vladimir Plahotniuc a speculat o breşă din lege “Plahotniuc susţine că şi-a schimbat numele numai de dragul copilului său. Omul de afaceri precizează că profesorii români i-ar fi recomandat să-şi schimbe numele de provenienţă slavonă, astfel încât să nu creeze probleme de adaptare băiatului său”

Bursa: Moodys ne-ar vrea mai activi în reforme “Suprapunerea ciclului electoral cu cel economic ar putea avea impact asupra disciplinei guvernamentale”

Financiarul: A fost declansata procedura de insolventa a Astra Vagoane Arad “Tribunalul Arad a aprobat declansarea procedurii de insolventa pentru SC Astra Vagoane Arad SA, membra a grupului international Railway Systems detinut de omul de afaceri Cristian Burci. Societatea a cerut din 2 noiembrie anul trecut declansarea insolventei, in calitate de debitor, fondul actiunii judecatoresti fiind falimentul.”

Curierul national: De ce mizăm pe OMG? “România vrea să reia cultivarea organismelor modificate genetic şi a cerut deja aprobarea Comisiei Europene, spune ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără.”

Share