Evadeaza din lumea amorfului cotidian

Share

Atunci cand esti plictisit, dupa o zi intreaga de munca, intr-un birou imbacsit, in care aerul conditionat face prea multa caldura, iar deschisul unui geam produce furtuni de foi si, daca este foarte frig afara, asa cum cam stau lucrurile acum, turturi de gheata pe ceasca de cafea externalizata din automatul care niciodata nu are destule boabe care sa nu miroasa a petrol, ai nevoie de o pauza.

foto: Manataka

Dar sa zicem ca nu poti sa ajungi la munte cu masina si trebuie sa stai in casa, ca nu ai cauciucuri de iarna. Ce te faci? Poti sa vezi niste filme noi, intotdeauna mi-a placut sa descopar un astfel de filmulet, sa-mi pun langa mine un pahar de vin rosu si sa ma uit la ce vreau eu.

Dar, vezi, poate ca nu vrei sa-l downloadezi, sa-ti incarci hardul. Poate ca el este deja plin cu toate bazaconiile de pe lume: programe, jocuri strategice sau cine stie. Poate ca Adobe Premiere si-a facut un cache cat apartamentul si nu ai chef acum sa te-apuci sa-l stergi, iar atunci te poti uita la niste filme online.

Sa zicem insa ca ai un film si nu ai subtitrare. Ei, copiii mosului, atunci esti la avansati, pentru ca poate ca stii engleza, dar nu ai chef (repet, dupa o zi de munca, fum, caldura, turturi pe cana de cafea instant) sa-ti fortezi creierii ca sa gandesti fie si in engleza, iar atunci cauti subtitrari filme noi. Stiati ca exista un astfel de website? Foarte interesant!

Sau poate ca nu ai chef de filme si vrei sa te distrezi cu jocuri online. Un taekkwon-do, ceva? O atentie? O maslina? Ultimate madness? O scobitoare? Un jeleu? Gangsters? Ar fi o solutie si asta! Ori poate esti in perioada fasta din viata ta in care inca esti in cautare de ID-uri de Messenger. Poti afla si daca X sau Y este Invizibil Sau Online. Cunosc oameni care sunt in stare sa se cufunde nopti in sir in astfel de probleme, care pot deveni poate mai complexe decat a rezolva integrale sau a toci formule balabazauloase de chimie organica.

Si, in incheiere, mai am o surpriza pentru tine: pariuri sportive de orice fel, si nu numai. Daca esti fan al Barcelonei sau al obscurei (pentru noi, europenii) Botafogo din campionatul Braziliei, ai livescore din intreaga lume, care se schimba in timp real, la orice ora. Stiu unii comentatori sportivi de radio care iti turuie ore in sir numai despre asta, iar tu nici nu stii ca ei defapt se uita pe astfel de website-uri extrem de utile si placute.

Share