home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Cat da Vantu contra lui Basescu

Revista presei. Cat da Vantu contra lui Basescu

Share

Curentul: Cât plăteşte Vîntu ca să-l îngroape pe Băsescu? “Fostul şef al SIE Cătălin Harnagea este unul dintre cei care ştiu că vorbele de duh ale lui Vîntu nu sunt de şagă. Harnagea a confirmat public că Vîntu a plătit pentru îngroparea – asasinarea sa – cu ani în urmă, iar noi am contabilizat cel puţin patru cazuri de decese „ciudate“ ale unor personaje care îl puteau înfunda pe Vantu”

foto: ArgesNews

fotoinfo: Amintiri de la ultima arestare “Cred din toata inima, atunci cand Traian Basescu va pierde in sfarsit o batalie, sa il vad in locul meu”, a declarat SOV la iesirea de la audieri, in jurul orei 12:40, inainte de a fi urcat in duba” (9 sept 2010, ArgesNews dupa Ziare.com)

Adevarul: Plahotniuc, oligarh şi al treilea om în stat, are dublă identitate: una în Moldova, una în România “Vladimir Plahotniuc, prim-vicepreşe­­dintele Parlamentului Republicii Moldova şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din statul vecin, apare în documentele oficiale ale României cu o altă identitate, Vlad Ulinici. Înaltul demnitar moldovean, Vladimir Plahotniuc, şi-a schimbat de două ori identitatea în România şi a candidat la parlamentarele din noiembrie 2010 din Moldova cu  vechiul său nume.”

EvZ: Băsescu sună mobilizarea în tabăra PDL “Prima problemă de rezolvat: plasarea independenţilor în Birourile Permanente. Supervizaţi de preşedintele Traian Băsescu, democrat-liberalii fac planul de bătaie pentru a obţine majoritatea în Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, prin plasarea independenţilor în funcţii.”

Puterea: Liderul PSD Argeş, blagoslovit de DNA cu nişte cătuşe “El este acuzat că ar fi primit peste 60.000 de lei de la omul de afaceri Cornel Penescu şi că ar fi fraudat fonduri europene. Potrivit unor surse judiciare, Nicolescu este acuzat de procurorii DNA de trei infracţiuni de luare de mită în formă continuată, bani pentru care şeful CJ Argeş ar fi urmat să îl favorizeze pe Penescu în privinţa unor contracte legate de societatea acestuia, Pic”

Romania libera: Relansare spectaculoasă în dosarul Frumuşanu – Crăiniceanu. Iliescu: “N-avea nicio vină, săracul” “Fostul ofiţer SPP Vasile Gabor va fi anchetat din nou pentru uciderea tinerilor Andrei Frumuşanu şi Aurica Crăiniceanu în timpul Mineriadei din septembrie 1991, care a dus la căderea Guvernului Roman”

Bursa: Franks a comparat România cu un mineralier răsturnat “Pentru viitor, oficialul FMI a asemuit ţara noastră cu o şalupă foarte mică”

Financiarul: Patronatele: FMI este nemultumit de veniturile prea mici aduse de majorarea TVA “Seful misiunii Fondului in Romania, Jeffrey Franks, a constatat ca guvernul are o capacitate de administrare redusa.  Institutia internationala va cere ca legislatia bancara sa fie modificata, iar conturile evazionistilor sa fie controlate mai usor”

Gandul: Pretul benzinei a crescut nejustificat – raport guvernamental. Petroliştii îl acuză pe Boc că nu ştie aritmetică “Petroliştii au scumpit benzina mult peste creşterea costurilor cu materia primă, scumpire care nu s-a regăsit, în ciuda vânzărilor mai mari, şi în profituri mai mari, de unde şi suspiciunea că “benzinarii” îşi ascund banii în paradisurile fiscale”

Curierul national: Tăierea pensiilor, un sport mondial “Zeci de state au tăiat din pensiile publice în ultimii 15 ani. Ajustările sunt combinate cu majorarea contribuţiilor, creşterea vârstei de pensionare şi a stagiului minim de cotizare. Andănuţ (APAPR): Reducerea beneficiilor trebuie compensată prin economisirea privată”

Share