home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Basescu – Regele Mihai a fost sluga la rusi

Revista presei. Basescu – Regele Mihai a fost sluga la rusi

Share

EvZTraian Băsescu: Regele Mihai a fost slugă la ruşi “Președintele Traian Băsescu l-a atacat extrem de dur pe Regele Mihai, pe care l-a catalogat drept “slugă la ruşi”. În opinia sa, abdicarea Regelui a fost un “act de trădare al interesului naţional””

a1

GandulTraian Băsescu cere “confiscarea extinsă” a averilor ilicite: “Eu aş fi oricând disponibil să prezint averea familiei mele” “Eu aş fi oricând disponibil să prezint averea familiei mele. Toţi suntem obligaţi să răspundem organismelor statului. Această abordare nu îi vizează pe pensionari sau oamenii cinstiţi, ci pe cei care gestionează resurse ale statului şi le pot deturna în favoarea lor”

Romania liberaBăsescu: Judeţele Harghita şi Covasna separate, niciodata unite. Despre Dan Diaconescu: o caricatura de politician “”Nu a existat o asemenea discuţie că le-am promis Ţinutul Secuiesc. Se crează o confuzie. Unde spune Marko Bela de opt plus unul? Este o minciună. Varianta 8 plus unul e o minciună. Ţinutul Covasna-Harghita nu există. Am avut o înţelegere. Le-am spus: ‘Consultaţi-vă şi discutăm'””

AdevarulGrecia moare, dar nu se predă “Cei 155 de deputaţi ai puterii de stânga au reuşit să menţină Executivul lui Giorgios Papandreu la guvernare”

CurentulVosganian va răspunde penal pentru inexactităţile din declaraţia de interese “In declaraţia de interese depusă de senatorul liberal pe 14.06.2011 scrie negru pe alb la punctul doi că Varujasn Vosganian deţine calitatea de preşedinte la Uniunea Armenilor din România şi pe cea de primvicepreşedinte la Uniunea Scriitorilor din România, iar la valoarea beneficiilor de pe urma acestor funcţii, parlamentarul PNL a trecut „non profit“”

ZFRomânii cumpără cel mai scump săpun, detergent şi pastă de dinţi din regiune. Şi sucurile costă cu 66% mai mult. Cum se explică “Un român plăteşte 48 de eurocenţi (2 lei) pe un săpun, faţă de 21 de eurocenţi (0,9 lei) un ungur şi 24 de eu­ro­cenţi (1 leu) un polonez, iar un tub de pastă de dinţi costă 1,8 euro în Ro­mânia faţă de 1,19 euro în Bul­ga­ria sau 1,46 euro în Ungaria, arată un stu­diu al agenţiei de cercetare de piaţă Gfk”

PutereaPrigoana curvelor. Cum explică parlamentarii votul lor contra bordelurilor “Proiectul de lege iniţiat de deputatul PDL Silviu Prigoană în vederea legalizării prostituţiei a fost respins, marţi, de Camera Deputaţilor ca for decizional – după ce căzuse anterior şi la Senat”

Fin.roiPhone 5 ar putea ajunge in Romania, in perioada Sarbatorilor de iarna, la trei luni dupa lansare “Primele cozi pentru achizitia celui de-al cincilea model de iPhone al celor de la Apple vor aparea, la nivel global, abia in luna septem­brie cand, potrivit presei inter­natio­nale, compania americana va incepe comercializarea noului telefon. Din acel moment, in doua sau trei luni il vom vedea si in Romania”

BursaPremii la Cannes pentru reclamă românească penală “Totuşi, ofensa adusă Tricolorului a rămas nepedepsită. Dacă băieţii de la McCann Erickson România ar fi fost băgaţi la pârnaie, atunci campania la “Noul Rom” n-ar mai fi fost premiată nici la Cannes, nici de “Effie””

Curierul nationalDe ce românii nu mai trec pragul băncilor? “Numărul interogărilor de la bănci a scăzut la 200.000, faţă de un milion de întâlniri înainte de criză, însă majoritatea acestora nu sunt pentru noi credite. Marea majoritate a clienţilor existenţi sau potenţiali a ajuns pur şi simplu la fundul sacului. Aceştia au apetit pentru consum, însă sunt constrânşi de resursele financiare reduse”

Share