Revista presei. Băsescu: PDL, spre marginalul politicului

Share

Cronica română: Băsescu: PDL se îndreaptă spre zona marginală a politicului “Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Cluj, că este nevoie de un PDL “revitalizat” pentru că, aşa cum este acum, se îndreaptă spre “zona marginală a politicului”, neavând un lider care să tracteze partidul”

CurentulCum l-a salvat imunitatea parlamentară pe Eugen Nicolăescu de răspundere în fața legii “Doar imunitatea parlamentară l-a scăpat pe fostul și actualul ministru al sănătății, Eugen Nicolăescu, de răspunderea în fața legii. Ministrul a ieșit victorios în procesul cu «golanul» profesor-doctor Cristian Vlădescu, pentru că și-a pus jignirile la adresa fostului Director al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate sub protecția unor declarații politice!”

AdevărulCum a ieşit România din scandalul cărnii de cal “Scandalul cărnii de cal servită drept carne de vită în Marea Britanie părea că va îngropa România în ruşine. Finalul isteriei ce a cuprins Europa a scos la iveală vinovatul: tocmai firma care ne acuza”

România liberă: Își încalcă România promisiunile? Criza politică de la Chişinău, neglijată la Bucureşti “Evoluţiile de peste Prut lasă România fără argumente în strategia de susţinere a Republicii Moldova la Bruxelles, dar, pe de altă parte, nici preşedintele Traian Băsescu, nici Ministerul de Externe nu au tras un semnal de alarmă în acest sens”

EvZ: USL îşi plăteşte datoriile faţă de Dogaru? Ministrul Muncii vrea să recalculeze pensiile militarilor! “În România, sunt 160.000 de pensionari militari. Dintre aceştia, 25.000 au dat statul în judecată, nemulţumiţi de cum li s-au recalculat pensiile

Puterea: Scandalul patrimoniului UGSR. „Ziarul Solidaritatea“, din nou pe piaţă “A apărut numărul 2 al publicaţiei „Ziarul Solidaritatea“, editată de Uniunea Generală a Sindicatelor din România. Realizată cu sprijinul Federaţiei Române a Jurnaliştilor MediaSind, publicaţia prezintă, în cele 12 pagini, dosarul jefuirii patrimoniului UGSR”

Bursa: Gheorghe Ştefan, noul director general al Transelectrica “Transelectrica a anunţat, într-un raport transmis Bursei de Valori Bucureşti, că Andrei Benghea Mălăieş a fost revocat din funcţia de director general executiv. În locul domniei sale a fost numit Ştefan Gheorghe, până la ocuparea funcţiei de conducere în condiţiile prevăzute de Ordonanţa de Guvern privind implementarea managementului profesionist în companiile de stat”

Curierul naţional: Azi se schimbă regulile executărilor silite “Potrivit noului Cod de Procedură Civilă, executarea unui bun imobil ipotecat poate fi realizată, indiferent în mâinile cui se află la momentul executării. Vânzarea de către creditor a bunurilor ipotecate se poate face cu încuviinţarea instanţei, fără intervenţia executorului judecătoresc. Valoarea-prag a creanţei pentru care poate fi începută urmărirea silită imobiliară este situată la nivelul sumei de 10.000 lei

Share