Revista presei: Baaklini, omul lui SOV

Share

Curentul: Said Baaklini – omul lui Vîntu. “Arestarea libanezului Said Baaklini pentru o fraudă de 60 milioane de euro a stârnit mare agitaţie în grupul de interese al lui Sorin Ovidiu Vîntu. Aceasta deoarece, după ce a încercat să-şi imite maestrul, încă unul dintre interpuşii lui SOV cade în capcana procurorilor anticorupţie.”

Adevarul: Tadeusz Mazowiecki, fost premier al Poloniei: „Comuniştii polonezi nu l-au ascultat pe Ceauşescu“ (interviu de Ion M. Ionita) “Primul şef al unui guvern necomunist din Europa de Est vorbeşte despre încercarea lui Ceauşescu de a opri istoria pe loc în Polonia.”

Curierul national: Cât se mai cere pe un apartament în România. “Preţurile solicitate pentru locuinţe sunt mai mici decât anul precedent cu 14%. Dar nu uitaţi că acest preţ mai poate fi negociat cu proprietarii cu un procent situat între 10-20%. În noiembrie preţurile caselor s-au ieftinit cu încă 2 procente”

Evenimentul zilei: Băsescu îl aruncă din nou pe Boc în ghearele mamelor. “”Planul Botiş” de tăiere a unui an din concediul de creştere a copilului a fost adoptat ieri, după ce şeful statului a mers la guvern să-i spună premierului că n-are de unde să dea atâţia bani.”

Financiarul: Lazea: “Creditarea in valuta trebuie limitata” “Analistii spun ca imprumuturile in alte monede reprezinta unul dintre motivele principale pentru cresterea restantelor”

Share