home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Austeritatea trebuie marita – FMI

Revista presei. Austeritatea trebuie marita – FMI

Share

Curierul national: FMI: Guvernul trebuie să continue măsurile de austeritate. “Fondul a cerut un program clar de priorităţi în ceea ce priveşte investiţiile, în principal în transporturi şi sănătate”

FOTO: Global News Observer

Gandul: Preşedintele Băsescu invită marţi partidele parlamentare la Cotroceni. “Preşedintele Traian Băsescu invită partidele parlamentare la consultări, marţi, la ora 12.00, temele de discuţie propuse fiind informarea cu privire la concluziile Consiliului European, perspectivele relaţiei cu FMI şi perspectivele aderării la spaţiul Schengen.”

Romania libera: Geoană: La Cotroceni se pregăteşte schimbarea lui Boc. “Presedintele Senatului, Mircea Geoană, susţine că “în laboratoarele de la Cotroceni” se pregăteşte scenariul înlocuirii lui Emil Boc, care “va mai încasa două-trei luni de măsuri dure şi nepopulare”, iar după aceea va fi schimbat şi din funcţia de premier şi din cea de preşedinte al PDL.”

Adevarul: Consens politic Putere – Opoziţie împotriva FMI. “Atât liderii Puterii, cât şi cei ai Opoziţiei susţin că nu vor vota modificările cerute de FMI pe Ordonanţa creditelor . Parlamentarii din Comisia de buget îl acuză pe Jeffrey Franks, şeful misiunii Fondului în România, că face lobby pentru bănci.”

Evenimentul zilei: Refacerea alianţei PNL-PDL dă frisoane PSD-ului. “”Cântecul de sirenă pe care un aşa-zis PD reformat l-ar putea transmite către liberali poate conduce la ideea unui risc pentru PSD ca în 2012 să se recoaguleze o formă de Alianţă D.A. recosmetizată, reambalată”, a susţinut, ieri, fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană.”

Financiarul: In ultimul an, operatorul telecom Orange Romania a pierdut 13% din venituri. “Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, parte a grupului de telecomunicatii France Tele­com, a inregistrat in perioada octombrie 2009-septembrie 2010, venituri mai mici cu 13,1%, adica un minus de 149 de milioane de euro, compa rativ cu intervalul similar anterior, cand compania inregistra afaceri de 1,134 miliarde de euro.”

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share