home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Atenție, mută Băsescu!

Revista presei. Atenție, mută Băsescu!

Share

Romania libera: Mută Băsescu “Noroc cu viscolul! Într-un moment în care isteria atacurilor şi contraatacurilor politice îşi dovedea, încă o dată, efectul hipnotizator, divinitatea s-a îndurat de noi şi ne-a trântit în cap un munte de zăpadă, pentru a ne reaminti esenţialul: că important este ce fac şi nu ce spun cei ne conduc sau vor să o facă”

flux.md

AdevarulCriza îşi spune cuvântul! Fitch a retrogradat Spania şi Italia: “Agenţia de evaluare financiară Fitch a retrogradat vineri cinci ţări din zona euro, printre care Italia şi Spania”

Curierul national: Ce a paralizat viscolul din economia României “Transportatorii au pierdut în ultimele zile câteva milioane de euro, iar comerţul extern este practic blocat. Magazinele au probleme mici cu aprovizionarea, mai ales cu cea din importuri. Dacă ninsoarea va continua câteva zile atunci comercianţii vor avea dificultăţi majore în aprovizionare”

Curentul: Iranianul Habib Bastam, condamnat la moarte pentru renunțarea la islamism , a primit azil in Romania “Oficiul Roman pentru Imigrari (ORI) i-a acordat azil, ieri, iranianului Habib Bastam refugiat in Romania, condamnat la moarte de un tribunal din Teheran pentru apostazie”

Fin.ro: Bancile europene au retras din Romania 11 mld. dolari in trimestrul III “Expunerea bancilor europene in economia romaneasca s-a diminuat in primele 9 luni ale anului trecut cu 1,3 mld. dolari, pana la 103,7 mld. dolari. Momentul critic a fost inregistrat insa pe parcursul celui de-al treilea trimestru, cand retragerile au totalizat 11 miliarde de dolari”

Bursa: Draghi: Zona euro a făcut progrese spectaculoase spre ieşirea din criza datoriilor “Zona euro a făcut progrese spectaculoase spre ieşirea din criza datoriilor din zona euro care afectează regiunea din decembrie 2009, a declarat, ieri, la Davos, preşedintele Băncii Centrale Europene”

EvZPovestea instalatorului român care a înfundat un terorist pentru atentatele de la Madrid “Un român care se afla într-unul dintre trenurile atacate de al-Qaeda în martie 2004 la Madrid s-a trezit printre principalii martori din dosar”

Puterea: Torrentele şi DC++ pe cale de dispariţie în România “România a semnat la Tokyo controversatul acord ACTA care intenţionează să elimine în viitor descărcarea gratuită de filme, jocuri şi muzică de pe internet. Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA) este un acord care propune o serie de standarde ce urmează să fie aplicat de fiecare stat în parte”

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share