home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Alegeri in Moldova

Revista presei. Alegeri in Moldova

Share

Evenimentul zilei: Alegerile din Moldova pe înţelesul tuturor. “Forţele politice de la Chişinău joacă viitorul micuţei republici cu arme tocite: filmuleţe şi răpiri controversate, “România prietenă” sau “România distrugătoare”. Până mâine-seară, criza nu prea există.”

FOTO: Wikimedia

Curierul national: Franks: Perspectivele României sunt mai bune decât cele ale unor state din zona euro. “Prima de risc pentru România a scăzut pe pieţele internaţionale odată cu măsurile de austeritate adoptate”

Financiarul: Franks: Masurile de austeritate dau rezultate, veniturile bugetare cresc, iar cheltuielile scad. “Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, sustine ca economia Romaniei da semne de revenire. Oficialul spune ca masurile dure de austeritate adoptate de guvern au inceput sa dea rezultate, veniturile bugetare cresc, iar cheltuielile scad”

Bursa: Ministerul Transporturilor construieşte şosele de centură de 1,8 miliarde lei. “Începerea proiectelor de construire a centurilor ocolitoare pentru 11 localităţi a intrat în linie dreaptă, odată cu publicarea hotărârilor de guvern în Monitorul Oficial din această săptămână.”

Gandul: Eşecul celui mai mare hotel din Europa: fraţii Negoiţă transformă hotelul Rin Grand în bloc de locuinţe. “După ce recent au anunţat că vor transforma în locuinţe mai bine de jumătate din camerele Rin Grand Hotel, din cauza scăderii încasărilor, proprietarii celui mai mare hotel din Europa au stabilit şi preţurile cu care vor vinde apartamentele.”

Romania libera – editorial de Cristian Campeanu. România: când nebunii stăpânesc ospiciul. “Apelul „ultim” al preşedintelui la „responsabilitate” politică se va lovi de un zid de surzenie şi ne vom îndrepta veseli spre colaps, aşa cum sugera directorul FMI. Dar, când nebunii stăpânesc ospiciul, poate nu e o idee atât de rea.”

Share