home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). Să fie viitorul Realitatea Media falimentul?

Revista pres(arilor). Să fie viitorul Realitatea Media falimentul?

Share

Chiar aşa, să fie oare viitorul acestei companii de media falimentul? Ceea ce ştim este ca în prezent este în insolvenţă (cerută de Elan Schwartzenberg) şi că două grupări, ghiţii şi elanii, în spatele cărora nu ştim ce şi cine este, se luptă pe ele.

Ziua Veche
Sigla Realitatea TV, după ce a început să tot bată Vântu’

În rest nu ştim aproape nimic. Nici măcar de ce Sebastian Ghiţă a făcut această declaraţie. Îşi doreşte el oare falimentul Realitatea Media? De ce?

Războiul IT&C contra vedetelor media (vedete pe bune, nu cocalari cu pretenţii ca Radu Banciu sau Mircea Badea) e în toi.

După Robert Turcescu, care a avut probleme cu website-ul si a fost raportat pe Facebook… pentru conţinut, este rândul lui Lucian Mândruţă să aibă probleme cu o clonă a contului său de Facebook.

Clona (căreia tocmai i-am dat eject din lista de prieteni, după ce am verificat şi am aflat că mi-a disparut din listă contul lui Lucian) pretinde că este chiar Mândruţă.

Aşa că, tupeu maxim, l-a reclamat… pe Lucian Mândruţă la Marcu Muntele de Zahăr, iar acesta, cu o inteligenţă tipică marilor corporaţii, i-a şters contul… adevăratului Mândruţă. Cât de tare? Maxim! Păi da, dom’le, că Lucian Mândruţă a deranjat.

Iar Turcescu va fi editorialist la Academia Caţavencu. Ca să nu ne încurcăm în caţavenci: anume la caţavencii lui Adamescu.

Share