Revista presa(rilor). Presa trebuie sa aiba continut online

Share

94% din manageri cred ca presa care nu va avea continut online va pierde, arata Daily Business:

Circa 94% din manageri cred ca, in viitorul apropiat, mass-media care nu se vor dezvolta online vor avea de pierdut, potrivit unui studiu realizat de Centrul pentru Jurnalism Independent, Clubul Roman de Presa (CRP) si Asociatia Patronala a Editorilor Locali (APEL).

Tiberiu Lovin anunta ca au loc teste de cultură generală la România liberă. Pentru şefi:

Pe 14 si 15 mai, in urma insistentelor domnului Adamescu (suparat din cauza cunostintelor precare de cultura generala ale sefuletilor lui Turturica), conducerea redactionala (asta insemna sefi de sectie, sefi adjuncti  – unde este cazul-, redactori sefi adjuncti) a fost invitata la un team-building obligatoriu in Delta. Pretextul oficial este sudarea echipei.

Dincolo de acest pretext, Anda Dobre (poreclita nazista) a pregatit impreuna cu organizatorii (la cererea personala a patronului Adamescu) cateva surprize: evaluarea la doua limbi straine (engleza si o limba la alegere) si o testare de cultura generala.

Pagina de Media informeaza ca Horia Enăşel este la departamentul de producţie ştiri al ziarului Adevărul:

Horia Enăşel, fost Pro TV, Naţional TV şi B 1, va lucra la Adevărul Holding, la un departament de producţie de ştiri. Peter Imre, director general Adevărul Holding, a declarat pentru paginademedia.ro că nu este vorba doar de producţia TV, ci de “un nou departament de producţie de ştiri.”

Si, in sfarsit: Active Watch a intocmit un raport despre libertatea presei.

Share