Ce griji avea Realitatea TV de Ziua Presei? Mondenele lui Turcescu!

Share

Ce griji avea Realitatea TV de Ziua Mondiala a Libertatii Presei, cand se petrec lucruri grave? Ca de exemplu faptul ca se pare ca mediul politic a pus batista pe tambalul reformei in SRR si SRTV…

In prima parte a emisiunii “Ora de Foc” a fost ventilata pe piata o aberatie fara fond, din surse PNL, cu Dan Radu Rusanu in studio: un asa-zis proiect de modificare a Codului Fiscal, conform caruia taxarea ar urma sa creasca drastic.

Nu avea nici o importanta ca jurnalistii eolieni nu au putut sa demonstreze valabilitatea documentului (si, dupa cat de patimasi si intoxicatori ai opiniei publice sunt, nici nu cred ca s-au sinchisit sa o faca), important era sa se demonstreze (ca de obicei pe acest post de tembelviziune) ca in Romania vine Apocalipsa fiscala.

A doua parte a emisiunii a fost dedicata felului in care a tinut Robert Turcescu sa reactioneze la porcariile scrise in “Click”. Adeca, daca ei au scris despre tine porcarele, tu scrii de asemenea porcarele. Aici nu sunt de acord, ca inseamna ca te cobori la nivelul lor.

Pe de alta parte, iti folosesti followers-ii de pe Twitter si Facebook-prietenii ca sa ventileze inventiile tale, pentru ca stii ca astfel vei avea impact mediatic. Nu e foarte moral, nu-i asa? Are impact, nu-i asa?

Si, in fine, dincolo de ce a facut Robert de Ziua Presei, in loc sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in tihna (pentru care inca odata ii urez la multi ani), e urat, foarte urat ce a facut de Ziua Mondiala a Libertatii Presei Realitatea TV.

In prima parte a emisiunii amintite a intoxicat opinia publica, cinic, ridicand mereu pe tapet aceeasi informatie neverificata. In a doua parte a emisiunii, a facut o diversiune de la subiectul important, aruncand in monden o zi atat de plina de semnificatii.

Cred ca publicatia Star jubileaza acum, pentru ca, din contextul adus in discutie de Zana cea Banica Jr., am dedus clar, fara putinta de tagada, ca are celulita, ca doar orice femeie are. Fapt care oricum ma lasa rece.

Sincer, eu nu cred ca realizarea acestei emisiuni infectivore a fost pur si simplu ideea lui Adi Ursu si Oana Stancu. Ganditi-va: in studio era Peter Imre, seful conglomeratului media despre care se spune de mult timp ca va inghiti Realitatea Media.

Oare sa fie un semn? Si, mai ales, Robert, sa-ti ceri neaparat scuze de la Dinu, ca asa vrea muschii lui Peter Imre.

NOTA: Observ ca, dupa ce au scos categoria Emisiuni de pe site-ul realitatea.net, de trebuie sa dai cautare in Google “Realitatea.net + emisiuni” ca sa gasesti inregistrarile, acum baietii au schimbat playerul, asa ca nu mai furnizeaza embed. Ce s-au gandit ei: ce sa le dam noi astora embed, ca sa aiba arme cu care sa ne bata? Mai bine nu! Bine gandit. Eu zic sa desfiinteze site-ul. E mai practic. Fac si economie de bani.

Share