Revista presa(rilor). Port ilegal de cetatenie romana

Share

Port ilegal de cetatenie romana – este titlul filipicei administrate de catre Dan Badea gastii care, in viziunea sa, incearca azi in continuare avan sa-l dea jos pe Traian Basescu prin orice mijloace de la putere, din fruntea statului roman:

Ieri am primit confirmarea că toată campania mass-media antiromânească, dusă prin intermediul Realitatea TV şi Antena 3, plus extensiile de presă adiacente, are drept scop schimbarea puterii actuale din România.

Şi nu e vorba numai de Emil Boc şi guvernul pe care-l conduce. E vorba şi de preşedintele Traian Băsescu, pe care mafia PSD-PNL nu l-a acceptat încă şi nici nu-l va accepta vreodată.

In pofida tonului extrem de dur, in esenta Dan are dreptate. De aceea am si inceput Revista presa(rilor) cu postarea sa.

Pagina de Media ne informeaza asupra unui caz de PUBLICITATE ÎNŞELĂTOARE. O reclamă interzisă pentru RCS:

Reclama interzisă azi de CNA ruleză pe TV de mai bine de o lună şi jumătate, după cum se arată în reclamaţia trimisă de Romtelecom la CNA.

Potrivit monitorizării CNA, spotul a fost difuzat de TVR1, Kanal D, B1TV, PrimaTV. Romtelecom, unul dintre concurenţii RCS & RDS, îşi face dreptate la CNA. Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat în discuţie spotul RDS în urma unei reclamaţii primite din partea Romtelecom.

“Din modul în care este formulată afirmaţia de mai sus ar rezulta că RDS oferă potenţialilor clienţi 16 luni gratuite, fapt care nu este conform cu ceea ce RDS oferă de fapt publicului, deoarece, în fapt, gratuitatea oferită de RDS este doar 4 luni pentru fiecare serviciu şi doar dacă sunt contractate toate cele 4 tipuri de servicii oferite de RDS: TV, Internet, telefonie fixă şi telefonie mobilă”, se arată în sesizarea semnată de Romtelecom.

Share