home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista presa(rilor). Luca Niculescu presedinte SRTV?

Revista presa(rilor). Luca Niculescu presedinte SRTV?

Share

Pe Madame Blogary, Florin Cojocariu anunta doar atat: Luca Niculescu presedinte SRTV.

Pacepa il sustine pe Sorin Iliesiu la conducerea SRTV, informeaza Agentia de Investigatii Media:

Inepuizabilul Sorin Ilieşiu, care şi-a dedicat o bună parte a vieţii condamnării crimelor comunismului, este, în viziunea mea, omul ideal pentru a conduce televiziunea românăîn aceste zile istorice când o nouă generaţie de români se zbate să dea ţării o nouă fiinţă naţională.

Îl recomand cu caldură. Energica sa activitate în fruntea societăţii civile, impecabilul său profesionalism, perseverenţaşi curajul său politic, precum şiîndelungata sa experienţă cinematografică îl fac candidatul ideal

Mediafax anunta ca Adevărul Holding nu va mai vinde publicitate la tutun:

Publicaţiile “Adevărul”, “Adevărul de Seară” şi “Click!”, dar şi revistele care apar sub egida Adevărul Holding, nu vor mai accepta spre publicare machete plătite care au, fie şi indirect, legătură cu industria ţigaretelor şi a produselor din tutun.

Alex Mihaileanu scrie despre ce anume se pierde odata cu moartea printului:

Am trecut acum vreo săptămînă, ajuns pe acolo după o adeverinţă, pe la Casa Presei, unde obişnuia să fiinţeze la un moment dat redacţia Business Standard.

“Senzaţie de casă bîntuită” e puţin spus, comparativ cu sentimentul extrem de ciudat pe care l-am avut, văzînd cum mai bine de trei sferturi de etaj e gol şi nu mişcă nimic şi nimeni.

E trist, iar tristeţea aia se defineşte printr-un gol imens pe care îl simţi în stomac, e ca şi cum te-ai uita la un film pe ceva subiect post-apocaliptic.

Gigi Becali injura din nou jurnalistii, anunta Ziua Veche:

In urma unei anchete jurnalistice, colegii nostrii de la STL.ro au intrat in posesia unei declaratii din care reiese ca latifundarul din Pipera ar fi avut bani imprumutati de la Ion Balint, zis Nutu Camataru.

Contactat de jurnalisti, acesta s-a dedat iarasi la un limbaj de maidan care demonstreaza din nou ca nu isi merita locul de europarlamentar.

Peter Imre nu este multumit de evolutia pe online a produselor Adevarul Holding, conform unei declaratii pe care acesta i-a facut-o lui Tiberiu Lovin:

Erau prea multi bani si nu au facut nimic remarcabil. Le-am inchis pentru reorganizare.

Oricum, nu sunt sastifacut de audienta pe online pentru produsele pe care le avem si nici de cum arata. Trebuie facut ceva, dar nu va pot spune acum ce.

citeste si: Peter Imre a inchis redactiile web ale Adevarul din Italia si Spania (Daily Business)

Pagina de Media informeaza ca Tânțăreanu mănâncă iar fructe de pe femei goale. De data asta la ProTV şi fără amendă:

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a mănâncat fructe de pe trupul unei femei dezbrăcate în emisiunea Happy Hour, din 22 martie, difuzată de Pro TV. Iar. A mai mâncat odată, acum un an, la Antena 1, când postul a fost amendat. Acum, Pro s-a ales doar cu o somație.

Share