Revista pres(arilor). Box RTV – Antena 3

Share

SRS: Ghiţă e ofiţer acoperit “Sorin Rosca Stanescu, senator PNL, a declarat de mai multe ori la Sinteza Zilei ca patronul RTV, Sebastian Ghiţă, este «ofiter acoperit al SRI». «Aceasta televiziune, condusa de ofiterul acoperit Sebastian Ghita, incearca sa loveasca in PNL la varf», a spus SRS, care acuza o campanie a televiziunii lui Ghita spre partidul din care face parte.”

Se încinge meciul RTV – Antena 3. Mogulii Ghiţă şi Voiculescu se atacă unul pe altul în public! “Sorin Roşca Stănescu rămâne un om duplicitar care foloseşte metode securiste. Nu ştiu exact raporturile sale cu securitatea ceauşistă, dar obiceiurile sale sunt aceleaşi. Atacul său la adresa serviciilor de informaţii româneşti este de factură sovietică. Atacul a apărut într-o săptămână în care trustul lui Voiculescu atacă şi el serviciile de informaţii ale României”

Mohammad Murad lansează în martie Life TV pe frecvenţa Money Channel “Initial se discuta despre relansarea The Money Channel, dar acum a fost stabilit numele televiziunii patronate de Murad. Urmeaza doar sa fie luata licenta de la Cozmin Gusa. Acesta vrea sa puna pe roate o televiziune generalista cu multe vedete. Potrivit surselor RV, Life TV a batut palma cu Sorin Rosca Stanescu, Cornel Nistorescu, Horia Alexandrescu si Anca Turcasiu. Sediul postului este in fostul studio al Zece TV”

Casa de producţie Tatulici: ţeapă de 2,5 milioane lei cu un faliment şi datorii la stat de 348.854 lei prin alte două firmeHouse of Guides SRL a intrat în faliment cu datorii de peste4 miliarde lei vechi către RA-APPS şi 20 miliarde lei vechi către bugetele de statPrivirea SA a fost rebotezată House of Guides Publishing Grup SRL şi a preluat obiceiurile firmei falite: a acumulat deja datorii la bugetele de stat în valoare de 2,47 miliarde lei vechi

Alpha TV Cluj s-a închis. Vlas nu mai vrea să investească, iar vânzarea a căzut “«În principiu s-a închis. Angajații au fost trimiși în concediu 10 zile. Vor avea loc ultimele negocieri cu persoana care a cumparat postul. Daca se va ajunge la un consens, se va da drumul mai departe. Dacă nu, postul Alpha TV Cluj se va închide.  Conducerea Radu Vlas si Angela Moldovan nu mai vor sa investească în media», a declarat Beniamin Pascu, directorul Alpha TV Cluj

Rusia: Site critic la adresa Puterii, trecut pe lista neagră “Guvernul Rusiei a blocat accesul unui site care publica articolele a doi jurnalisti independenti neagreati la Kremlin. Blogul era descris ca fiind «un proiect non-profit creat pentru a sustine libertatea de exprimare, societatea civila si pentru a incuraja schimbul liber de idei». Site-ul a fost adaugat pe «lista neagra a Internetului» din Rusia ca urmare a atitudinii critice pe care o manifesta la adresa guvernului”

The New York Times, succes la abonamentele online cu plată “Compania care editeaza prestigioasa publicatie The New York Times a inchis exercitiul fiscal 2012 cu un beneficiu de 133 de milioane de dolari (aproximativ 99 de milioane de euro), au anuntat oficialii corporatiei media americane. Prin comparatie, anul 2011 a fost inchis cu pierderi de aproape 30 de milioane de euro”

Surse: Cariere Media, Reporter Virtual, Antiţepari, Ştiri de Cluj

Share