Revista presa(rilor)

Share

Agenţia NewsIn va fi dată în judecată de foştii angajaţi, anunta Tiberiu Lovin:

Restructurati sau plecati cu acordul partilor, circa 15 salariati de la Agentia de Presa NewsIn isi vor actiona in judecata angajatorul, pentru ca nu si-au primit drepturile de autor pe luna ianuarie.

Nici cei care au ramas nu sunt intr-o situatie mai buna, pentru ca toate cartile de munca au fost trecute pe Realitatea TV, dar nu au semnat si contractul pentru drepturi de autor. Ceea ce inseamna ca vor incasa suma trecuta pe CM, in timp ce asculta din partea conducerii aceeasi placa: nu sunt bani.

Franța liberalizează plasarea de produse pe TV, iar El Pais are un nou acţionar majoritar, informeaza Pagina de Media:

Franța permite, începând cu această lună, promovarea prin plasare de produse pe micile ecrane. Acest tip de publicitate era permis până acum de CNA-ul francez doar în cinematografe, potrivit Le Figaro.

Trustul de presă spaniol Prisa, cel care deține cotidianul El Pais, a semnat de curând un acord cu fondul de investiții american Liberty Acquisitions Holding Corporation prin care îi vinde mai mult de jumătate din acțiuni, relatează Le Monde.

Mediafax scrie ca B1 TV si Vox News incep experimentele pentru a emite in High Definition:

CNA a analizat, în şedinţa de miercuri, solicitarea postului generalist B1 TV şi a televiziunii de ştiri Vox News, care şi-au exprimat intenţia de a intra în experimentul în sistem DVB-T (televiziune digitală terestră), iniţiat de Societatea Naţională de Radiocomunicaţii.

Porsche Leasing si Porsche Broker cer insolventa Publimedia, arata Daily Business:

Porsche Leasing si Porsche Broker au depus un dosar la Tribunalul Bucuresti prin care solicita declansarea procedurii de insolventa a publisherului Publimedia, parte a trustului Media Pro, controlat de omul de afaceri Adrian Sarbu.

Cum ar arata Forbes Romania in 84 de pagini?, se intreaba BadPolitics:

Nu a trecut nici un an de la lansarea cu surle si trambite a editiei locale a Forbes si se pare ca Dinu Patriciu incepe sa-si piarda rabdarea.

In curand, revista ar urma sa-si reduca tirajul de la 100 de pagini la 84, dupa cum vorbeste lumea prin piata, in conditiile in care reclama nu se gaseste mai deloc in paginile bilunarului.

Nu ca publicatiile concurente ar fi dat lovitura. Ultimul numar, de exemplu nu avea decat o coperta si o pagina intreaga in interior. Restul erau reclame de trust.

Share