Revista presa(rilor)

Share

Trafic.ro s-a tâmpit“, crede Tiberiu Lovin:

Ma gandesc ca trafic.ro s-a tampit definitiv. De doua zile ma uit la ce multe vizite si vizualizari a contorizat pentru Reporter Virtual. De la 133.000 de vizite si vreo 355.000 de vizualizari pentru luna februarie, de ieri totul s-a pierdut in neant de-am ajuns sa am vizite mai putine ca intr-o zi in care nu scriu nimic. Ba nici atunci n-am 2.231. Acum incep sa inteleg mai bine de ce multi au renuntat la trafic.ro si au trecut la sati.ro.

Ce sa spun mai mult decat Tibi? Am scris aici despre ultima isprava pe care am constatat-o la Trafic.ro. Sincer sa fiu, nu mai sunt foarte atent la acest sistem de monitorizare de trafic, pentru ca nu prea ma mai intereseaza.

Petrisor Obae anunta ca “Realitatea – Caţavencu a lansat de 1 martie Pandora’s, un VoxPublica pentru femei“. Astia nu sunt sanatosi la cap. Ei nu au bani, fac disponibilizari in draci, in schimb lanseaza site-uri pe banda rulanta. Cum va explicati? Ca sa nu mai vorbim ca falitul meu mai vechi, Cornete, a descoperit electricitatea: cărţile aduc “mai multe milioane de euro profit net”“.

Celor interesaţi de această zonă le pot dezvălui acum că TOATE, dar ABSOLUT TOATE, proiectele noastre de carte sunt sursa unor mari câştiguri financiare. Discutăm aici de un nivel de mai multe milioane de euro profit net şi cashflow pozitiv.

Asta este şi un răspuns clar destinat celor care au afirmat de-a lungul timpului că nu se poate face profit din vânzare de carte împreună cu ziarul. Nu am dezvăluit acest lucru pentru a nu da idei unor competitori care nu prididesc să copieze şi să îşi însuşească meritele altora.

Extraordinar, ce noutate aflam, ca din vanzarile de carte la ziar se fac castiguri! Problema este insa ca acela care cumpara cartea arunca ziarul. Mai ales ca este foarte prost scris si lipsit de continut.

Mai bine te-ai apuca, omule, de vandut carti. E mai eficient! Ce rost mai are sa pierzi bani facand si un ziar in completare la cartea pe care o vinzi cu atata profesionalism?

Cornete, ne bucuram, asa cum am mai spus, ca existi. Intre “Toate” si “proiectele” nu trebuia sa pui virgula, e gresit. Fara tine nu ne-am da seama ce nu trebuie sa facem. De exemplu, sa calcam oamenii in picioare. Unii dintre ei ne sunt subordonati. Sunt si ei fiinte umane.

Online-ul a bătut printul în SUA“, informeaza Capital:

Ziarul tipărit a fost detronat ca popularitate de ştirile online în SUA, conform unui studiu realizat de compania de cercetare Pew Research Center.

Americanii preferă să citească ziarele online decât să le cumpere, însă cele mai populare mijloace de informare rămân televiziunile naţionale şi cele locale.

citeste si: Online-ul câştigă popularitate în bătălia cu print-ul (EvZ)

Presa suferă de boala lui Băsescu“, crede Cristian Tudor Popescu, ori cel putin asa scrie in Gandul:

Ca o nevastă înşelată sistematic toată viaţa, care urmăreşte zi de zi cu speranţă şi dragoste fiecare cută, fiecare umbră, fiecare pată de pe faţa soţului, în aşteptarea bolii necruţătoare care să-l aducă, în sfărşit, neputincios, la mâna ei. Aşa se comportau aseară televiziunile după ce i-au luat urma lui Traian Băsescu la spital.

Tocşoială după tocşoială, jurnal după jurnal au morfolit “ştirea” până după miezul nopţii folosind o metodă manipulatorie simplă: dacă vorbeşti despre sănătatea preşedintelui, despre analizele lui bazându-te pe nimic, dar cu insistenţă, dacă afişezi la nesfârşit pe ecran “Băsescu: Sunt sănătos!”, alternând cu “Preşedintele a fost la spital”, musai să induci telespectatorului mediu standard convingerea că “ceva-ceva o fi, un colon, un ficăţel, ceva la gât, poate ceva la cap”.

Dom’ Popescu, de acord cu dumneavoastra, asa e, dar am o singura nelamurire: care boal-a lui Basescu?

Urmatoarea stire nu este despre mass-media, ci despre niste obrazuri groase cat zidul – cele ale editorilor ziarului “Ring“, care titreaza: “Chiliman la spital“. Hai sa vedem ce boala are primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman:

Se modernizează Spitalul de Urgenţă “Floreasca”. Edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, va inaugura, astăzi, o nouă clinică de Microchirurgie Reconstructivă – Unitate Arşi.

Aha, am inteles… Baieti, sunteti rude bune cu masturgicraporii de cuvinte care clameaza de vreo saptamana, cu tot mai multa voracitate, ca Basescu e bolnav. Sa va fie de palarie!

Share