home EUROVISION, EVENIMENT RomTelecom s-ar fi retras din Eurovision

RomTelecom s-ar fi retras din Eurovision

Share

Numerele verzi la Eurovision au fost o premiera romaneasca. Una interesanta, care ar fi asigurat o afluenta extraordinara a votantilor prin SMS si apeluri telefonice.

O eventuala participare masiva a acestor votanti ar fi dat o prestanta deosebita votului popular.  Nu mai este cazul, conform informatiilor pe care le am: RomTelecom si-ar fi facut niste calcule, apoi joia trecuta a renuntat la parteneriatul cu TVR pentru Eurovision.

Surse din proximitatea organizatorilor de anul acesta ai concursului national Eurovision m-au informat ca, in acest moment, Marina Almasan este intr-o situatie extrem de dificila, dupa ce a fost parasita, in combinatia pentru Eurovision, de catre RomTelecom.

Gest care, fie vorba-ntre noi, este foarte urat, dar denota si o neindemanare in negocieri a organizatorilor. In mod normal, Societatea Romana de Televiziune ar fi trebuit sa semneze un document, de exemplu un pre-contract, de la bun inceput, cu RomTelecom, in baza caruia aceasta companie sa ia capace daca se retrage in subito, in ultimul moment, din intelegere.

Gest care, de asemenea, este exact in cheia modului in care intelege sa se comporte RomTelecom pe piata din Romania, pentru ca se simte foarte puternica si sigura pe sine.

Revenim la Marina Almasan, care, conform informatiilor noastre, este intr-o situatie foarte dificila, pentru ca, orice face acum ea, tot rau va iesi. Spun aceasta, pentru ca in acest moment nu mai stiu:

cum ramane cu telefoanele verzi de la Eurovision (a caror existenta tocmai a reafirmat-o chiar acum, pe TVR 1, Gianina Corondan) si, ca sa zic asa, unde anume vor fi hostate aceste telefoane verzi?

cine asigura un numar nelimitat de apeluri si SMS-uri gratuite, daca RomTelecom a spus pas?

daca RomTelecom s-a retras, asa cum am aflat eu, cate apeluri si cate SMS-uri gratuite poate pune la dispozitie TVR?

Aceasta asa, ca sa stim la cate minute dupa inceperea televotingului incepe scandalul.

Share