Revista presa(rilor)

Share

Curentul anunta: “Şantaj şi sex la Congresul PSD“:

Conform informaţiilor noastre, episodul cu ziarista Cristina Şincai nu este singular, iar Cristian Diaconescu, contrar imaginii sale de familist convins, se bucură din plin de compania unor domnişoare „recrutate“ în special din mediul jurnalistic.

Zvonurile lansate pe la colţurile PSD şi pe culoarele Ministerului de Externe susţin că, după episodul Cristina Şincai, Diaconescu a trecut la o nouă etapă, având o relaţie cu Oana Sultănoiu, ziaristă la aceeaşi Realitatea TV.

Daca este sa fim corecti insa, exista si o reactie a sotiei lui Cristi Diaconescu, Mariana Diaconescu, care sustine ca lucrurile nu stau astfel. Sotii Diaconescu s-ar cunoaste de foarte multa vreme cu Cristina. In ziua in care au fost facute asa-zisele poze compromitatoare, cei doi si Sincai s-au intalnit intr-un apartament inchiriat de Cristian Diaconescu pentru biroul sau senatorial:

Ajunsi in Aleea Circului, Cristina a coborat si a intrat in bloc, iar sotul meu m-a mai asteptat pe mine cateva minute. Vazand ca nu vin a intrat si el in bloc.

Eu am sosit dupa un sfert de ora, dar nefiind o persoana publica colegii dv. fotoreporteri nu m-au fotografiat.

M-am bucurat ca am revazut-o pe Cristina si totodata m-am bucurat inca o data de deliciile mancarii chinezesti.

Toate bune si frumoase, dar se naste intrebarea filozofica: totusi, de ce arata Cristian Diaconescu asta-noapte, in timpul votului, de parca era un motan care inghitise o balena cu tot cu pene?

Forbes România: început cu holograme, prezent în agonie, viitor incert“, informeaza Tiberiu Lovin:

Pe 18 martie 2009, Razvan Corneteanu, general manager la Adevarul Holding, sustinea intr-o conferinta de presa ca revista Forbes Romania va ajunge la sfarsitul anului sa fie vanduta in cateva zeci de mii de exemplare.

La lansarea spectaculoasa, noul produs al trustului lui Dinu Patriciu a primit urari de succes de la Steve Forbes si Donald Trump, prezenti doar prin holograme.

Sursa foto: Revega.ro

Conducerea bilunarului a fost preluata de Adriana Halpert, iar la aproape un an de atunci bilantul vanzarilor prezinta un film de cosmar: scaderea tirajului de la 63.500 cu 40.000 exemplare si retururi pana in 80%.

Ghidul de Jurnalism scrie despre “Relaţia dintre jurnalist şi sursele sale: un dans pe sârmă“:

Mersul pe sârmă cred că este o comparaţie prea blândă, pentru a ilustra relaţia corectă pe care ar trebui să o aibă jurnaliştii cu sursele lor. Aş spune mai degrabă că seamănă cu un dans pe sârmă.

Prietenia cu sursele, care pare a fi ajutorul carierei tale, s-ar putea să se transforme într-o povară. Să fii prieten cu cineva presupune să fii dispus oricând să-i faci un favor.

Dar cât de normal este ca tu, jurnalistul, să fii dispus să-i faci favoruri sursei tale în schimbul informaţiilor? Depinde ce fel de favoruri. Dacă te roagă să-i împrumuţi maşina, s-o ajuţi să-şi mute mobila, nu-i nimic compromiţător.

Asta ne mai lipsea: “Ponta vrea înfiinţarea şi sprijinirea unor instituţii media cu viziune de stânga“, tovarasi, anunta Mediafax:

Astfel, în programul său, Ponta susţine, la punctul 16, “construirea sau sprijinirea, în mod transparent, a unor instituţii media (online, print, audio-video) care manifestă clar o viziune de stânga”.

Programul său are 22 de puncte care se referă la organizarea partidului, numirile la instituţii publice, comunicarea internă, relaţiile şi colaborările interne şi externe.

Share