Revista presa(rilor)

Share

Vizite de varf la Ringier“, anunta Tiberiu Lovin:

Doua vizite au tulburat azi atmosfera de la sediul Ringier din Dumitru Pompei: a lui Bobby Paunescu, care a venit in inspectie la Evz si Capital – noile sale produse, si a lui Florin Fels, noul CEO pentru Europa, care s-a gandit ca e momentul sa-i imbarbateze pe cei de la Libertatea.

Prima vizita oficiala a lui Paunescu a fost anuntat pe e-mail, iar cea a lui Fels intr-un mesaj intern de acum cateva zile. Voi reveni daca e cazul, cu toate ca detaliile sunt seci pana acum si numai de bine.

Petrisor Obae anunta “Restructurare la Fundatia Ringier“:

Ringier restructurează şi fundaţia pe care a înfiinţat-o în România. Singurul angajat al Ringier Foundation, directoarea Alexandrina Damian, urmează să fie concediată.

Programele Ringier Foundation vor continua, dar vor fi coordonate de oameni din compania Ringier, a declarat pentru paginademedia.ro Marius Hagger (foto), director general Ringier România.

Iulian Comanescu anunta “Expansiunea Patriciu-Sârbu-Vîntu în ţările limitrofe“:

Proprietarii români de media (ca să nu le zicem moguli, pentru că aici intră şi Adrian Sârbu) şi-au lărgit frumuşel aria de interese în Balcani şi alte ţări estice, în ultima vreme.

CME-ul condus de Adrian Sârbu a anunţat azi încheierea unei tranzacţii aşteptate: vânzarea bTV, liderul pieţei bulgăreşti, împreună cu două canale de cablu (bTV Cinema şi bTV Comedy), plus 74% din compania de radio a grupului, Radio Company C.J., pe 400 de milioane de dolari.

Share