PSD lupta subteran pe Realitatea. Primul bilant: doi morti

Share

Buna seara, PSD.

Aici Realitatea PSD TV. In aceasta seara, in timp ce stiri de pe toate meridianele PSD globului si din toate colturile galaxiei ni se intersecteaza in creierele stresate de criza, vorbim, evident, despre PSD.

PSD este cel mai important partid din Romania. Evident, mai important decat PD-L, care e câh din principiu. Spre deosebire de PSD. Cand nu este asa, avem noi grija sa-l facem. De exemplu, la Realitatea Zilei facem un editorial despre PSD, care pomeneste vag si caustic despre desene animate din PSD.

Dar nu, azi nu vorbim despre PD-L la modul vag-peiorativ. Nu, azi este a 500.000-a oara cand facem o emisiune despre PSD, actualitatea din acest partid, tocam marunt fiecare declaratie din PSD, fiecare patanie a fiecarui PSD-ist, fiecare câh verbal produs de fiecare membru mai important al acestui partid mare cu picioare mici.

Si nu lipseste din studio nici jurnalistul-politician-comentator-analist-pesedist de serviciu al postului Cozmin Gusa (care nu influenteaza, prin prezenta sa continua, pesedista, linia postului, ca Evenimentul Zilei). Si care cred ca are si pat, si noptiera langa platou.

Si umflate de flebita subtrofierii membrelor inferioare si superioare din teritoriu. Si supus la forfecare, torsiune, compresiune si intindere politica. Oare cat mai rezista materialul? (Ma refer la PSD)

Misto subiect de emisiune. PSD. E atat de simplu sa faci o captura. Propun tuturor romanilor sa faca aceasta captura, sa-si puna pe toti peretii aceasta imagine cu o gafa irezistibila.

In presa scrisa (pe cand mai exista presa scrisa) sunt doua vorbe: “se bat titlurile” (cand apare acelasi cuvant in doua titluri diferite de pe aceeasi pagina, de exemplu PSD) si “intra in conflict titlurile” (cand, daca le citesti intr-o anumita ordine, fac “bum”, ca PSD).

Problema e ca ne joaca feste realitatea imediata, si-atunci o dam pe post, fara sa ne gandim ca rad de noi si crocodilii din Nil (care inca nu s-au inscris in PSD):

(jos, pe burtiera)
PSD, LUPTA SUBTERANA

(sus, in News Alert)
PRIMUL BILANT INDICA DOI MORTI

Deci, se intelege clar ca, in lupta subterana din PSD, primul bilant indica deja doi morti. Ma intreb care, ca nu au zis nimic in emisiune.

Share