Revista presa(rilor)

Share

Tiberiu Lovin anunta ca “Cotidianul va fi executat de firma unui securist”:

La sfarsitul lunii ianuarie, instanta a admis “cererea debitoarei SC POLIGRAF SRL. Dispune inlocuirea administratorul judiciar CONSULTA 99 SPRL cu ROVIGO SPRL. Se va face adresă către noul administrator judiciar pentru indeplinirea atribuţiilor“.

Rovigo este societatea lui Vasile Deleanu , personaj despre care presa a scris ca lui ii dadea Dan Voiculescu notele informative pe cand “nu” era colaborator al Securitatii. Fostul locotenent-colonel nu e prima misiune de lichidare a unei firme, ci a dat o mana de ajutor in mai multe cazuri de mari firme picate in faliment.

“Ziarul Adevărul, din nou cu ochii pe politică”, titreaza Petrisor Obae:

Ziarul Adevărul se gândeşte să reintroducă subiectele politice în ziar. Din informaţiile paginademedia.ro, ideea a fost discutată la întâlnirea boardului editorial din Brazilia, acum câteva săptămâni şi urmează să fie pusă în practică.

Contactat de paginademedia.ro, Grigore Cartianu, redactor-şef al ziarului Adevărul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat afirmaţiile.

Ce poti face? Urile din multime, manipularile din presa“, scrie Vladimir Tismaneanu:

Am trait eu insumi o experinta similara la Targul Gaudeamus, in noiembrie 2009 la Bucuresti. Tocmai se lansase volumul “Povara libertatii” de Mihai Neamtu la standul Polirom. Eram cu mai multi prieteni, conversam linistit, in sotto voce.

S-a apropiat de mine un domn mai in varsta, solid si cam agitat. Ma apuca de un brat, ma trage catre el si-mi spune rastit: “Continuati cu minciunile voastre? Lasati-ne in pace cu Basescu al vostru!” Irascibilul individ ma impingea tot mai insistent catre un colt, parea pregatit sa ma bruscheze fizic. Avea ochii injectati de ura, ameninta furios, cu pumnii stransi.

Pretul licentelor blocheaza, la Finante, proiectul de trecere la televiziunea digitala“, informeaza Financiarul:

Proiectul de hotarare de guvern prin care se stabilesc conditiile de selectie a operatorilor primelor doua multiplexuri si taxa de licenta e blocat de o luna la Finante, principala problema fiind pretul de 2,5 milioane de euro propus.

Finantele doresc sa obtina un pret mai mare pentru cele doua licente, ceea ce face ca proiectul de act normativ sa treneze la  minister, desi e deja intarziat, explica ANCOM.

Share