Ramona Săseanu, care făcea interviuri cu ghicitoarele, ar prelua interimatul la TVR

Share

Ramona Săseanu, o jurnalistă care a avut mari probleme cu clanul Olguţa Vasilescu – Claudiu Manda, ar urma să preia interimatul la TVR.

Ludovic Orban a anunţat în şedinţa conducerii PNL cine va prelua funcţia de şefă interimară a TVR, după ce mâine vor fi respinse rapoartele de activitate ale instituţiei, ceea ce va însemna demiterea Doinei Gradea, susţin surse din PNL, pentru Adevărul.

Potrivit descrierii de pe site-ul TVR, Săseanu „este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova. Este masterand al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti”.

Ramona Săseanu lucrează din 1995 în media, iar la TVR este din 2001. Marţi ar urma să fie un plen reunit în care să fie validaţi candidaţii pentru CNA, dar în acelaşi timp să fie respinse rapoartele de activitate al RVR şi Radio România.

Tot în şedinţa de mâine va fi votată interimar Ramona Săseanu, au precizat surse din PNL.

Săseanu este corespondent TVR la Craiova și a fost ținta unei campanii de discreditare lansate de Lia Olguța Vasilescu, în campania pentru alegerile locale.

În august 2020, Ramona Săseanu a dat publicității o conversație purtată pe un grup de WhatsApp al comunicatorilor online ai PSD, din Craiova, în care li se cerea postacilor să scrie comentarii denigratorii, obscene la adresa ei, aminteşe AK24.

Ramona Săseanu publicase cu câteva zile înainte informația că Lia Olguța Vasilescu a fost huiduită și fugărită dintr-un cartier al Craiovei, Bariera Vâlcii, în timp ce se afla în campanie electorală.

Propagandiştii PSD au reacționat cu furie, inclusiv Lia Olguța Vasilescu. Pe grupurile de comunicare ale PSD-iștilor, s-au dat indicații, prin care jurnalistei să i se pună „capac”. Adică să fie denigrată obscen, pe grupurile de Facebook ale craiovenilor.

„Iată ‘ideea de capac pentru postarea din Barieră’ distribuită pe grupurile PSD-iste. Pălmaşii (viitori directori care o să vă conducă) au rolul de a urma instrucțiunile”, a relatat jurnalista Ramona Săseanu.

Share