Radu Tudor, salariu de trei ori mai mare decât soţia lui de la MAE

Share

Radu Tudor este un bun exemplu, din care îţi dai seama de ce stă acolo unde stă şi de ce spune ceea ce spune, aşa cum o face zilnic.

Salariul realizatorului Antena 3, Radu Tudor, apare în declarația de avere a soției sale, Irina Zidaru, care lucrează la Ministerul de Externe.

Irina Zidaru, fost[ jurnalistă, este director general în MAE. Confrom declarației de avere depusă în acest an, soțul ei, Radu Tudor, a câștigat în anul 2020 322.831 de lei. Prin urmare, Tudor are un salariu de aproximativ 27.000 de lei pe lună, la Antena 3.

Cei doi soți au împreună trei apartamente în București și unul la Constanța. De asemenea, ei dețin numaroase conturi in lei și valută.

La fel ca Mihai Gâdea, și Mircea Badea, Radu Tudor este unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai DNA și ai luptei anticorupție.

În anii Regimului Dragnea, a realizat numeroase emisiuni cu fostul lider PSD, în care i-a lăudat demersurile împotriva abuzurilor DNA.

Recent, numele lui Radu Tudor a fost vehiculat de mai mulți lideri ai PNL, pentru funcția de director general al TVR. Ludovic Orban a negat însă vehement că i-a propus lui Tudor această funcţie.

Share