Aculturalul Daniel Ghiţă, aluzii către rockerul Florin Cîţu, legate de Pink Floyd

Share

Cine l-a învăţat pe PSD-istul Daniel Ghiţă să se ia de Florin Cîţu cu astfel de aluzii rău a făcut. Există oameni la care incultura iese în evidenţă ca acneea.

Ghiţă, ia spune, omule, cine a părăsit trupa Pink Floyd în anul 1965, neregăsindu-se în muzica făcută de marea trupă, pentru că se simţea mai atras de jazz şi blues şi era preocupat de studiile sale de la facultate şi a cărui membru stare mentală în curs de înrăutăţire a fost motivul dispariţiei din supergrup?

Deputatul PSD Daniel Ghiță i-a adresat premierului Cîţu o interpelare oficială, în care îi pune întrebări halucinante. Ghiță a fost trimis în Parlament de cuplul Gabriela Firea – Florentin Pandele.

Într-o interpelare oficială adresată premierului, la începtul lunii iunie, Ghiță ține să afle mai multe răspunsuri legate de viața personală a acestuia. Sub forma unor întrebări, el lansează de fapt acuzații grave sau aberante.

Două dintre aberațiile pe care Ghiță le-a trecut în interpelare: „Dacă în timpul regimul comunist v-ați dedulcit cu deliciile și privilegiile ‘ciumei roșii’?” și „Care ste pentru dvs. semnificația pieselor Money și Dark Side of the Moon ale celebrei formații de rock progresiv Pink Floyd?”.

 

Ghiță a fost ales în Parlament pe listele PSD Ilfov, organizație condusă de Gabriela Firea și Florentin Pandele. Recent, Ghiță a anunțat că vrea să strângă semnături pentru inițierea unui referendum de demitere a lui Clotilde Armand.

Share