Radu Cristescu și Radu Popa, deputaţi PSD, fără mască, în plenul Camerei

Share

Sângele de negaţionist apă nu se face. Doi deputaţi PSD, Radu Cristescu şi Radu Popa, s-au dat în stambă, în plen.

Deputații Radu Cristescu și Radu Popa, ambii membri ai PSD, au stat în partea din spate a sălii de plen.

Pe toată durata ședinței, Europa Liberă a remarcat cum ei nu poartă mască, lucru care s-a întâmplat și în momentul când își exprimă votul asupra moțiunii simple pe Sănătate.

Europa Liberă a filmat mai multe momente din ședință, în care deputații PSD stau în bănci fără mască. Au fost minute în care și alți parlamentari au renunțat la mască, din diferite motive, dar și-au pus ulterior masca în sala de plen. Spre exemplu, în filmare se vede fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, dar el își pune masca ulterior. De asemenea, o altă deputată aflată în spatele lui Radu Cristescu a stat câteva minute fără mască, dar și-a pus-o în timpul ședinței.

Radu Popa și Radu Cristescu (marcaţi cu verde) nu au avut nici un moment mască și nici intenția de a o purta, după cum reiese din filmările Europa Liberă. StareaPresei.ro, aşa cum se vede în foto, marcat cu roşu, l-a identificat şi pe deputatul PSD Dumitru Coarnă tot fără mască.

Video-urile sunt făcute în momente diferite ale ședinței, de la început până la final, când deputații s-au ridicat și au plecat din sală.

Radu Cristescu a ieșit din sala de plen având masca pe față. Întrebat de Europa Liberă de ce nu a purtat mască în timpul ședinței Camerei Deputaților, deputatul PSD a replicat: „probabil, am dat-o jos să respir, cine știe”.

Share