home EVENIMENT, POLITICA Şova ar fi făcut trafic de influenţă şi pe lângă CE Oltenia

Şova ar fi făcut trafic de influenţă şi pe lângă CE Oltenia

Share

Dan Şova ar fi făcut trafic de influenţă şi la Complexul Energetic Oltenia (CEO), pentru aceiaşi avocaţi, Voinescu şi Asociaţii. Avocatul Teodor Voinescu e denunţător în dosar.

Este vorba despre aceeași casă de avocatură ca şi în Dosarul Govora – Şova. Directorul general al CEO, Laurențiu Ciurel, și el inculpat în Dosarul Ponta – Șova, aflat în curs de judecare la ÎCCJ, n-a manifestat nici o opoziție față de propunerea lui Dan Șova, de a angaja Casa de Avocatură Voinescu și Asociații.

Nu doar de la CET Govora, ci și de la Complexul Energetic Oltenia a încercat senatorul Dan Șova să mulgă câteva sute de mii de euro.

Avocatul Teodor Voinescu este cel care a povestit procurorilor DNA cum în perioada anilor 2011 – 2014, în schimbul a circa 100.000 de euro, Șova a făcut trafic de influență pe lângă Mihai Bălan, directorul general al CET Govora, convingându-l să încheie contracte de asistență juridică cu Voinescu și Asociații, în valoare de 10.000 de euro pe lună.

Ciurel se afla într-o relație amicală cu Șova, mediată chiar de Victor Ponta, încă din anul 2007. În acea perioadă, ca director general al CE Rovinari, Ciurel a încheiat contracte fabuloase cu Casa de Avocatură Șova.

Share