Protestul agramaţilor. Incredibil ce scrie pe banerele de la manifestaţii

Share

Protestul agramaţilor pare a fi o reluare amplificată a poveştilor pneumatice din ianuarie 2012. Manifestanţii sunt personaje de aceeaşi factură şi se comportă asemănător.

Oamenii care au protestat în ultimele trei zile, față de noile măsuri restrictive adoptate de Guvern, au transmis diverse mesaje, atât verbal, cât și în scris, pe pancarte. Chiar dacă multe au luat o formă agresivă, altele au fost amuzante, uneori chiar fără ca autorul să își propună acest lucru.

Un exemplu este mesajul unei tinere, care a participat la protest ținând în mână un carton, pe care a scris: “Deschide-ți școlile, copiii au nevoie de educație!!!”.

Internauțîi s-au grăbit să ii dea dreptate, după ce au sesizat cratima folosită greșit. Unul dintre cele mai virale comentarii aparține dexonline:

“Iată un rar caz când forma e cel puțin la fel de importantă precum fondul! Dacă ne uităm la mesajul de pe carton, observăm că forma clarifică fondul..”, au scris administratorii paginii, pe Facebook.

Un alt exemplu este mesajul unui tânăr care, în acest caz, a uitat complet de cratimă, dar a avut şi probleme demne de clasele primare, cum ar fi cu câţi de “i” scriem “copii”.

“Tradatori impostori PNL-USR-UDMR. Neati falimentat tara. Ne ucideti copii. Desteaptate romane”.

Share