Procurorii continuă. Liviu Dragnea va fi audiat la DNA

Share

Începe din nou panarama tipică, cu Liviu Dragnea audiat la DNA şi cohorta de bodiguarzi şi jurnalişti în jurul lui.

Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații fideli ai fostului președinte PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, duminică, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că Liviu Dragnea va fi audiat luni de procurorii DNA.

Ștefănescu a vorbit despre ”sistemul ticălos și rezist care nu se lasă”, spunând că la procedură puteau participa doar avocații, fără să fie nevoie de prezența fostului lider PSD.

Codrin Ștefănescu a mai transmis că întâlnirea de la DNA a fost programată de procurori chiar la ora la care medicii îl chemaseră pe Liviu Dragnea să îi facă RMN. Acesta a adăugat că ”teama de Dragnea transpiră prin toți porii”.

Mesajul publicat de Codrin Ștefănescu:

”Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el!

Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!”

Share