home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Prea multe vorbe-ntre ghiţi, eláni şi freci

Prea multe vorbe-ntre ghiţi, eláni şi freci

Share

Elan Schwartzenberg spune ceea ce era evident de mai mult timp, iar Tolo comentează ironic, într-o lungă postare, în vreme ce Schwartzenberg continuă cu scrisorile metaforice către angajaţi, fără să realizeze că aceştia nu de figuri de stil au nevoie acum, ci de bani, că mai au uite-atâta şi îi execută băncile creditoare.

toefl-book

Dar acestea sunt fleacuri pentru societatea care asigură (sau asigura) managementul şi pentru (posibilul) patron, care au altă treabă: să-şi arate muşchii în aderenţi mai mulţi sau mai puţini la contracte pe societăţile rivale, care se luptă pe hoitul Realitatea TV.

Ceea ce spuneam ieri, că lupta acum se dă însă între trei, nu două entităţi, se verifică rapid, pentru că da, frecii şi-au înfiinţat The Money Channel Television, o terţă societate editoare, pe care se mută activitatea postului de televiziune, ce devine astfel concurent pe piaţă cu Realitatea TV.

Dar dincolo de aceste mişcări formale, Willbrook încă nu se grăbeşte să preia TMC. Sau TMCT, că nu mai ştim sigur cum să-i spunem.

Oricum, toate aceste mişcări nu pot fi făcute chiar aşa, ca în Ţara lui Papuc. Mai trebuie anunţat şi CNA că se schimbă societatea editor, ori că se schimbă acţionariatul, lucruri ce par a fi ultima preocupare a acestor oameni.

Culmea estegura de aur a zilei care a trecut este tocmai Sebastian Ghiţă, care zice că se fac prea multe declaraţii şi sunt prea puţine fapte.

Share