Peste Monica Pop a dat cărămida de parale, în plină pandemie Covid

Share

Medicul negaţionist Monica Pop, oftalmolog pensionar de meserie, se confruntă cu probleme serioase: are bani şi face achiziţii în plină pandemie.

De-a lungul timpului, Monica Pop a afirmat în mod repetat că nu e negaţionistă şi nici contra vaccinării Covid, însă declaraţiile sale au fost în vena curentului negaţionist.

În timp ce mulți români se confruntă cu probleme financiare serioase, din cauza situației generate de pandemie și de măsurile autorităților, medicul Monica Pop pare să se bucure de o situație financiară înfloritoare.

Aceasta a făcut o achiziție serioasă, în această perioadă tulbure, extinzându-și proprietățile pe care ea și soțul său le dețin.

Monica Pop a reușit să achiziționeze o vilă de 200 mp, în comuna Voluntari, potrivit wowbiz.ro, locuință în care s-a mutat în urmă cu un an de zile.

Pop are un imobil cu patru camere, pe care l-a adăugat celorlalte proprietăți ale familiei. Monica Pop și soțul ei, Mircea Pop, au două case și un apartament în București, pe lângă această vilă din Voluntari.

Declarația de avere a Monicăi Pop, depusă anul acesta, arată că aceasta mai deține o mașină, fabricată în urmă cu 16 ani. Aceasta nu are active bancare, cu excepția cardurilor de salariu și nu are datorii.

Totodată, documentul din anul fiscal precedent arată că medicul oftalmolog a avut un venit total de 175.824 lei, în timp ce soțul său a câștigat 60.512 lei din salariu și 22.500 lei din pensie. Practic, venitul lunar al familiei depășește 21.000 de lei.

Acum opt luni, a afirmat că moartea post-vaccinală este crima perfectă. “Ar trebui ca orice fel de deces, în urma vaccinului, nu generat de vaccin, că nu ai de unde să știi, dar orice fel de deces, într-o perioadă scurtă de după vaccin, să fie autopsiat și să se pună cap la cap toate aceste date, ca să se vadă dacă acești pacienți au aceleași leziuni cauzatoare de moarte sau nu”, a spus medicul Monica Pop. Este o declaraţie rudă bună cu cele în care se afirmă: “Majoritatea morţilor de Covid de fapt au murit de alte boli, nu de Covid”.

Monica Pop nu era la prima prostie. Acum 12 luni, afirma că vaccinul Covid ar produce leucemie. Ea, pe lângă faptul că spunea că nu se va vaccina, afirma că poți face leucemie, după vaccinul anti-COVID. Nici un studiu clinic nu-i susține însă afirmația.

Share