home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Ovidiu Miculescu “şi-a pus piciorul-n ghips”, e-n spital

Ovidiu Miculescu “şi-a pus piciorul-n ghips”, e-n spital

Share

Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, s-a îmbolnăvit. Miculescu era aşteptat la Poliţie, la audieri. Dar s-a îmbolnăvit brusc şi este internat la Spitalul Pantelimon.

Cu trei zile în urmă, conform informaţiilor Starea Presei, Ovidiu Miculescu s-ar fi aflat la Bruxeles. El era aşteptat să aterizeze pe Aeroportul Otopeni cu o cursă de seară. Se pare că răul de avion, mâncarea îngurgitată în timpul zborului sau o gripă belgiană l-ar fi răpus.

Similitudini

Există asemănări între comportamentul lui Ovidiu Miculescu şi al altora. În ianuarie 2013, adus la audieri, preşedintele puşcăriabil pesedist al CJ Argeş ar fi făcut un infarct.

Era de altfel a doua oară când se întâmpla acest lucru. Acesta este probabil similar unui mod de comportament de a fugi de lege al mafioţilor, în general.

Există mai multe filme americane cu mafioţi. În ele, aceştia sunt aduşi la audieri cu butelia de oxigen la ei, gata să expieze. Mai târziu, joacă poker cu prietenii şi fumează trabuce.

Secţia de Cardiologie l-ar avea, supradenivelat, pe Ovidiu Miculescu

Sau nu. Conform informaţiilor obţinute de jurnalişti, alaltăieri lui Ovidiu Miculescu i s-ar fi făcut rău. Alaltăierea altăierii:

Pacientul a fost internat alaltăieri, după ce i s-a făcut rău. Este pe secţia de Cardiologie, patologia sa a necesitat internare. Vom vedea dacă urmează sau nu să fie externat.

Suspiciunea a fost de sindrom coronarian, infarct“, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov. Dar Grasu a adăugat:

Infarctul nu s-a confirmat. Aha. A fost dus la Institutul C.C. Iliescu, pentru că făcuse supradenivelare, dar, în urma investigaţiilor, enzimele au rămas în parametri normali şi a fost transferat la Spitalul Pantelimon, pe secţia de Cardiologie. Aha.

Ducu Bertzi, la rând la interogatoriu

Ducu Bertzi, membru în CA SRR, a fost audiat în dosarul achiziţiilor de servicii de turism. El a spus că procurorii l-au întrebat despre o firmă de turism despre care nu ştie nimic.

M-au întrebat despre o firmă de turism, habar nu am de ea. Nici nu s-a vorbit despre firmă.

, a spus Ducu Bertzi la ieşirea din sediul Poliţiei Române.

Share