home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Orcan comasat cu Striblea de la ora 22.00 (revista presei)

Orcan comasat cu Striblea de la ora 22.00 (revista presei)

Share

Sabin Orcan a fost comasat cu Cătălin Striblea, într-o nouă emisiune sau în aceeaşi, nu se înţelege clar, de la ora 22, pentru ca de la ora 20.00 să preia microfonul teleastul naţiei, Radu Banciu, conform Reporter Virtual. Şi urca Gârneaţă, urca mereu.

Flux24 observă că SRI face un apel ciudat la români să se toarne între ei, dacă observă, în relaţionarea directă sau pe reţelele sociale, acte de spionaj.

În timp ce Victor Ponta îşi duce subordonaţii miniştri din Executiv la băute, numite team-building, în Delta Dunării, Liviu Dragnea vrăjeşte femeile la Mamaia, afirmă BN24. În acest timp, ţara se scufundă în criză. Care se va vedea la timp, astfel ca PSD să susure electoratului său cu maximum 12 clase că Dreapta e de vină.

ANI nu-şi găseşte şef, oricât se străuduieşte, explică Aktual24. La concursul organizat după demisia lui Horia Georgescu, acuzat de abuz în serviciu, au participat trei inşi, dintre care doi au absolvit Academia SRI. Nici unul nu a reuşit nici măcar să treacă examenul.

Partidele au convenit ieri, în urma negocierilor, că în noul Cod Fiscal TVA va fi de 20% din 2016 şi de 19% din 2017, spune Mediafax. Economic vorbind însă această înţelegere între partidele principale din Parlament, PSD şi PNL, nu are nici o valoare prudenţială.

Nu există un studiu de impact. Nu există o sustenabilitate demonstrată, adică nu se ştie de unde se vor acoperi diferenţele de venituri la buget pierdute prin scăderea TVA.

Hodoronc-tronc, Mohammad Munaf, cu ştampila pusă pe el de terorist, a fost adus din ţară, informează Realitatea.net. Nu se ştie de unde a fost adus Munaf. Purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, a declarat evaziv că ar fi fost adus din Orient.

Egal cu zero. Unde a stat zece ani, ce a făcut acolo unde a fost, de ce a fost adus tomai acum şi nu acum doi sau cinci ani – rămân întrebări fără răspuns.

Forbes informează că în Rusia s-ar fi declanşat un aşa-zis “puci lent” împotriva lui Vladimir Putin, scrie România liberă.

Ştiri pe surse citează La Stampa anunţând că în China a vorbi despre criză este delict şi cine o face, persoană publică, este arestat.

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share